lostyazilim
tr.link

Merhaba Sizce Ne Kadar Eder ?

15 Mesajlar 1.690 Okunma
lstbozum
tr.link

Avenque Avenque Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Telefoncu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Dahiturk adlı üyeden alıntı

taklitler asıllarını yaşatır..

Mark'ın kişisel bir sitesi var mı ? Araştır bence... Wiki haricinde pek bilgi yok.
Mesela markzuckerberg.com olsa, kendisine ait olsa anlarım.Ama Öyle bir site bulamadım, olmayan bir siteyi bulamazsın zaten.Bu yüzden wiki tarzında yada WP alt yapısıyla güzel bir şeyler ortaya çıkabilir.AdSense ile bağlantı olursa hayli güzel olur :)

wmaraci
reklam

Dangerous Dangerous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Internet Systems Administrator
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 12 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Sıkıntı olabilecek bir domain belki com/net olsa idi güzel bir blog olabilir ve hit bakımından çok sağlam olabilir idi ancak .us uzantıları çok tutulan bir uzantı değildir.

• Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Telefoncu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Dangerous adlı üyeden alıntı

Sıkıntı olabilecek bir domain belki com/net olsa idi güzel bir blog olabilir ve hit bakımından çok sağlam olabilir idi ancak .us uzantıları çok tutulan bir uzantı değildir.

Türkiyede yaşıyorsundur büyük ihtimal :) Mesela sana göre ziraatbankasi.com mu daha resmi gelir gözüne .tr mi ?
Amerika'da yaşadığını düşün .us da öyle gelir işte.. :) Tabii bana göre.

Dangerous Dangerous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Internet Systems Administrator
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 12 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Eleştiriye açık olmanız gerekirken açıklama yapmanız ilginç. Herkesin kendi düşüncesi buna kimse karışamaz bir konu açılmış herkes buraya yorum yapma hakkına sahiptir. Şayet ki eleştiri sizi rahatsız ediyor ve kendi bildiğimi okurum diyorsanız O halde kendi işinizi kendiniz yapın insanların değerli vakitlerini alarak çok bilmişliğin lüzumu yok. Çok ukala bir insansın baştan sona konuyu okudum bu tavırların ilgi çeker diye boşuna düşünme sadece rahatsızlık verir hepsi bu kadar. Dilerim ki düşündüğün projeyi biran evvel gerçekleştirirsin iyi günler.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Telefoncu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Size düşüncemi açıkladım sadece.Çok bilmişliğe lüzum yok bunu biliyorum.Sizde biliyorsunuz.O halde yapmayın :) Söylediğiniz gibi burada herkes belirli kurallar çerçevesinde kendi düşüncesini açıklayabilir..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al