lostyazilim

Milli Takım Hakkında Yorum Alalım

15 Mesajlar 1.668 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Emre Mor muhteşemdi. Çocuğun ayağına top geldiğinde heyecanlanıyorum ya daha ne olsun. Bu yaşta bu yetenek, ileride inşallah Arda gibi onuda yuhalamayız.

Hakan Balta tabi ki milli savunma bakanımız. Şaka bir yana yılların eskitemediği taş gibi stopper.

İsmail Köybaşı'nı koy forvete gol atsın adam, daha ne yaptın.

Ozan'da fena değildi, garanti oynadı ve hırslıydı.

Volkan Babacan'da hatasız bir maç çıkarttı. Direkte patlayan pozisyon hariç hatasını göremedim.
Muhammed

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

unalhso unalhso WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** H**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 43 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Fatih Terim'in balı ile her şey mümkün.Gruptan çıksakta pek bir şey olacağını sanmıyorum.Stopersiz oynuyoruz :) Bu tam bir Rezillik.

Çok fazla şey yazarım ama burada linç girişimi olacağından kısa geçeceğim. :D Bu zihniyet değişmeli.Hangi zihniyet derseniz Milli Takım sadece İstanbul'dan ibaret değil.

Dipnot; Trabzonsporluyum.Ama konu Trabzonspor'dan sadece Onur'un alınması değil.Ki Onur bile alınmayabilirdi.

Bir dipnot daha: Fatih Terim'den nefret ediyorum.Maaşı aklıma geldikçe dahada nefret ediyorum.Ülkede o kadar aç, işsiz insan var.+ Ona verilen paralar şehit ailelerine verilsin.
turkojen34

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Gayet klasik bir Türkiye'yi yansıttılar aslında. Türk milleti olarak genellikle yumurta kapıya dayanınca iş yapmayı seviyoruz. Futbolcularımız da aynı şekilde yapıyor yani

Onvr Onvr # Root Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek AR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 88 / 166
  • Ticaret 1, (%100)
Geçen ki protestodan sonra akılları başların geldi, inşallah bir dahaki sefere bu oyunun üstüne katarak oynarlar.

İtalya ve Belçikanın yenmesi gerekiyor çıkmamız içim, inşallaah çıkarız.

Bu arada ispanya maçı sonrası Buse Terime ve doğmamış cocuguna yorum yapan ahmakların insan olduğunu düsünmüyorum, gereken cezayı alırlar umarım.

wmaraci
wmaraci

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Bugün gayet iyi oynadı takım, gösterilen protestolar amaçlarına ulaşmış ve oyuncular ne için Fransa'da olduklarının farkına varabilmişler ancak. Emre Mor gerçekten mükemmel bir oyun ortaya koydu, geleceği çok iyi olacaktır böyle devam ederse. Ancak gruptan çıktığımız henüz kesin değil, bu yüzden büyük konuşmamak lazım, aslında aşağıda ki tweet oldukça güzel ve yerinde olmuş.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al