-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Emre Mor muhteşemdi. Çocuğun ayağına top geldiğinde heyecanlanıyorum ya daha ne olsun. Bu yaşta bu yetenek, ileride inşallah Arda gibi onuda yuhalamayız.
Hakan Balta tabi ki milli savunma bakanımız. Şaka bir yana yılların eskitemediği taş gibi stopper.
İsmail Köybaşı'nı koy forvete gol atsın adam, daha ne yaptın.
Ozan'da fena değildi, garanti oynadı ve hırslıydı.
Volkan Babacan'da hatasız bir maç çıkarttı. Direkte patlayan pozisyon hariç hatasını göremedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fatih Terim'in balı ile her şey mümkün.Gruptan çıksakta pek bir şey olacağını sanmıyorum.Stopersiz oynuyoruz :) Bu tam bir Rezillik.
Çok fazla şey yazarım ama burada linç girişimi olacağından kısa geçeceğim. :D Bu zihniyet değişmeli.Hangi zihniyet derseniz Milli Takım sadece İstanbul'dan ibaret değil.
Dipnot; Trabzonsporluyum.Ama konu Trabzonspor'dan sadece Onur'un alınması değil.Ki Onur bile alınmayabilirdi.
Bir dipnot daha: Fatih Terim'den nefret ediyorum.Maaşı aklıma geldikçe dahada nefret ediyorum.Ülkede o kadar aç, işsiz insan var.+ Ona verilen paralar şehit ailelerine verilsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Gayet klasik bir Türkiye'yi yansıttılar aslında. Türk milleti olarak genellikle yumurta kapıya dayanınca iş yapmayı seviyoruz. Futbolcularımız da aynı şekilde yapıyor yani
Onvr
# Root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
AR
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçen ki protestodan sonra akılları başların geldi, inşallah bir dahaki sefere bu oyunun üstüne katarak oynarlar.
İtalya ve Belçikanın yenmesi gerekiyor çıkmamız içim, inşallaah çıkarız.
Bu arada ispanya maçı sonrası Buse Terime ve doğmamış cocuguna yorum yapan ahmakların insan olduğunu düsünmüyorum, gereken cezayı alırlar umarım.