Merhaba arkadaşlar,sadece bir bölge için proje hazırlıyoruz.Bu proje izle kazan tarzında olacak fakat para ya da hediye değil.Bu şuanlık bizde kalmalı.Patent işlemlerini almak için uğraşıyoruz şuanda uygulamada yolda.Biz kazanç sistemlerini ve kazançları şu şekilde düşündük.

1-Admob da video izleyip ücret kazanma.(Bu sistemde her video başına0,25krş vermeyi planlıyoruz.Zor olmasını istemediğimiz için kendi kazançlarımızı az hesapladık.Fakat kestiremediğimiz nokta bir video da 35 40 krş bırakır mı ?

2-Üstte ki gelir sisteminden başka indir kazan ya da yorum yap kazan gibi bir şeyler düşündük.Bu sistemi uygulama/oyun sistemi olanlarla anlaşıp yapmayı planlıyoruz.Fakat bu müşterileri nereden bulabiliriz ? Ya da kazançları ne olmaktadır ?

3-Bu gelir sistemlerinden başka ne olabilir ? Aklınız da bir kazanç yöntemi var mıdır ?Bu sistemden güzel para kazanmayı hedefliyoruz.Çünkü insanlığa yararlı bir sistem yapıyoruz.Kimseden para almıycaz.

Sizlerden tek istediğim bu sistemlerde bildiğiniz kazanç yöntemlerini bildirmeniz.Gerçekten çok sevinirim.Hepinize iyi akşamlar dilerim.Saygılarımla....