-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kodlama sistemini ögrenmeni pekistirmek adına yapıyorsan devam et. Ama para kazanma amacı ile yapıyorsan 2 sene sonrada olsa kazanmaya baslaman milyonda bir ihtimal. Konu silinmez ve siz bu işi bırakmazsanız 2 sene sonra beni utandırmanız dileği ile...
Kolay gelsin.
Öneri: Kendine forum sistemi yazacağına, (Madem cıtayı yüksek tutuyorsun.) Wordpres Gibi bir sistem yaz her alanda kullanılır bir işe yarar bari, yaptıgınız emek... Boşa kürek çekmiş olmazsınız. Bu yazılım sürecinde kurumsal firmaların web site işi alır yazdıgın sistemi alt yapı olarak kullanırsın para kazanırsın belki...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Forum scripti yerine blog veya portal scripti kodlasanız daha fazla ileriye dönük olabilir diye düşünüyorum. Forumların genel olarak pek geçerliliği kalmadı. Ama yine de başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar başka sitelerde de paylaşmıştım konuyu pek çok kişi blog kodla felan diyor. Bende Forum ile Blog'un birleşmişi gibi bir şey kodlamaya karar verdim. (Yakında anlarsınız ne demek istediğimi farklı bir şey düşünüyorum) Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Olağan tasarımların dışına çıkmalısın discourse yazılımına göz at görünüş olarak çok güzel ve bende kullanıyorum youtube forumumda kullanışlı olmasıda cabası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG