Merhabalar şu sıralar okul nedeniyle pek bir şey yapamıyordum düşündüm taşındım beni fazla yormayacak basit bir şey nasıl yaparım diye.. Sonra aklıma bu bittikten sonra kimse tarafından kullanılmayacak gereksiz proje geldi ^_^
dedim bari yapayım sonra source olarak paylaşırım insanlarda yararlanır. Neyse efenim proje şu şekilde..

MMA (MrbMyAdmin) Nedir?
MMA basit bir php dosya oluşturma sistemidir. oluşturduğunuz dosyalar üzerinde işlemler yapmanızı sağlar . oluşturduğunuz dosyaları veritabanı olarak kullanabilirsiniz,üstelik hiç bir kuruluma ihtiyaç duymaz.

Neler Yapılabilir?
Bu konu hakkında net bir şey söyliyemem. Oluşturduğunuz dosyalar varsayılan olarak .mrb şeklinde kayıt edilir. .mrb dosyalama sistemini kullanarak Basit listeleme işlemlerinden.Blog,forum üyelik gerektiren büyük işlerede imza atabilirsiniz.

Avantajları nelerdir ?

• Kurulum gerektirmez,tak çalıştır mantığını kullanır.

• Kullanımı Kolay.

• Geliştirmeye tamamen açık!

Nasıl Çalışır ?

Yukarıda görüldüğü gibi olay çocuk oyuncağı. Tek yaptığımız dosya oluşturmak ve bu dosyaya eklediğimiz verileri okutmak efenim.

Demo DevBlog!

Güvenlik için .htaccess ile bir çözüm ürettim- bunun yanında eklenen verileri farklı bir algoritma ile şifreleyerek ekleyip çekmeyi düşünüyorum.