Hocam hiç uğraşmayın ben de aynı düşüncelerle girdim üye falan gelmez
hocam gerçekten farklı bir proje bende burda sabahtan akşama kadar sosyal ağ sitesi açmaya çalışanları görüyorum ama facebook'a benzer bir şeyden başka hiç farklı bir şey yapanı görmedim. Aslında benim projemde de facebook'a benzemiyor değil çünkü artık sosyal ağ denince akla facebook'da yaptığımız şeylerden farklı olarak bir şey gelmiyor bu noktada benim projedeki artı yönler girecek ve o eksiği tamamlamayı düşünüyorum. Hem olmasa bile büyük düşünüyorum ve de ilk girişimim olacak adam akıllı herkesin girişimi başarılı olacak diye bir şeyde yok başarısız bile olsam bu projedeki eksiklerimi görerek bir sonraki projemde daha iyilerini ortaya koymamı sağlar. Diye düşünüyorum. Çok düşünüyorum :D
Ek Olarak:
RUZGARBERAT adlı üyeden alıntı
Buna benzer bir PROJE olsa gerek.hiç alakası bile yok :) saolun yinede :)
Ek Olarak:
Para varsa iyisinden bir tasarımcı ve sağlam bir yazılım uzmanı ile siteye başlayabilirsiniz. Zamanla ekibi genişletir mobil uygulama vb işlerine de girebilirsiniz. Yoksa tek başına html editleyeyim vs ile olmaz o iş :)
html editleme ile büyük bir projeye girilmeyeceğini bende biliyorum zaten aklımda böyle bir şey de yokda arkdaştan tema istememin sebebi kafamda bir şeyler canlanması içindi onu da cssdesignawards.com 'daki sitelerle hallettim :) büyük düşünelim :)