-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir süredir maddi olarak oldukça zor günler geçirdim. Yavaş yavaş atlattım inşallah ve sizlere bir soru sormak, daha doğrusu fikir almak istiyorum.
Elimde profesyonel kameralar ve video çekimi için uygun; ses yalıtımları gibi herşeyi yapılmış bir stüdyo var. Aklıma şöyle bir şey geldi. Şirket kurmak gibi düşünmeyin de, sesi güzel insanları toplasam ve söyledikleri şarkıları stüdyo ortamında profesyonel bir şekilde kaydetsem, buradan nasıl ilerleyebilirim?
Sizlere tutar mı tutmaz mı diye sormuyorum. Sadece, bu işin başlangıcı, ilerleyişi nasıl olur; videoları YouTube haricinde başka nerelerde yayınlarsam iyi olur gibi şeyleri merak ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şöyle bir şey yapabilirsin. Youtube'de bir müzik kanalı oluşturursun Örnek olarak Ev Yapımı Müzik var. Bir süre çevrende gerçekten sesi güzel insanları bulup doğru bir parça seçimi ile kayıtlar alırsın gerekli müzik aletleri vs. tam olmalı tabi ki.
Bir süre sonra tutulur kanalı tanıt ve etkili paylaşım yap sosyal medyayı kullan youtube adı ile facebook, instagram, twitter gibi sosyal medya sitelerinde hesaplar aç.Kanal tutulduktan ve belli bir kitleye ulaştıktan sonra kayıtları ücretli almaya hatta farklı şehirlerden internet ortamında belirli bir fenomenliği yakalamış müzisyenleri davet edersin. Kanalın websitesinide açarsın zaten youtube reklamlarından da gelir elde edersin.Bu arada bende müzikle uğraşıyorum :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yutup da KEŞFET FM diye bir kanal var o kanala bir bak istersen belki umut ışığı olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Hepinize çok teşekkür ediyorum mutlaka değerlendireceğim dediklerinizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
30, (%93)
Sadece videoları kaydederek YouTube'de yayınlamak değil de aynı zamanda şöyle bir şey yapabilirsiniz. YouTube canlı yayın, Instagram canlı yayın, YouNow tarzı platformlarda canlı yayın performansı da yaparak YouTube kanalınızın takipçi toplamasını sağlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
buna ek olarak, studyonuzu projeler için kiraya da verebilirsiniz ( süreli kullanım için )
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
konyada olsaydınız güçlerimizi birleştirirdik hocam :))
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr