-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Selam arkadaşlar 15 senedir müzik piyasası içindeyim vokal ve gitar olarak sahne alıyorum. Gündüzleri boşum ve değerlendirmek istiyorum, youtube müzisyen kimliğimi kullanarak kazanç sağlayabilir miyim? örnek gitar ile ... şarkısının çalınması gibi yada aklınıza gelen başka şeyler de olabilir fikir vermek isterseniz sevinirim ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel ders verebilirsin en mantıklısı. Online bile olabilir. Ha bu arada ben de bağlama çalıyorum. 3 elin de bağlaması var diyelim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Bende 10 Yıllık müzisyenim. Dediğiniz gibi gitar ve vokal olarak sahne alıyordum sık sık. Şuanda sahneleri bir kenara bırakıp boş zamanlarımda Jingle-Aranje Prodüksiyon çalışmalarıma ağırlık veriyorum. Firmalara jingle diğer müzisyenlere ise aranje yaparak gelir sağlıyorum hocam. Eğer Studio One , Cubase , Fl studio vb. Programlara hakimseniz bu alanda ilerlemenizde fayda var. Hem kendi şarkılarınızın aranjmanlarını yapar hemde firmalarla çalışarak iyi gelirler elde edebilirsiniz. Tabi genelde müzisyen olup konuya hakim olanlar zaten yönelmiş oluyor bu tür çalışmalara ancak eğerki bu tür çalışmalara henüz başlamamışsanız diye yol göstermeye çalıştım kendimce :)
Recbook Creative