Aleykumselam
buyurabicim
Arakadaş girişimcilik adına konuşacak kimse de yok Helal sertifikalı ürünlerin satışının yapıldığı bir e ticaret sitesi düşünüyorum. Yiyecek ürünleri başta olmak üzere
Çok güzel boş domainler var...
Hem de bir nevi piyasaya helal tüketimi aşılayabilirizolmaz mı?bence tutar bu iş .....com boş mesala
Çok güzel bir düşünce
ama talep olur mu
çünkü
reklama bağlı talep, pazarlamanın anhtarı reklamdır
internet alışveri işine o kadar güvencimiz yok halk olarak
mesela
aynen haklısında
haberlerde telefon ddiye salatalık yollanan adamları görenler
uzaktan bakar
evet orası öyle
Vallahi sana zararı olmayacaksa abi
denemende fayda var
yaptıkları işi ciddiye almıyorlarbizim zaten kalkıştığımız iş ciddilik bir tane var türkiye çapındahttp://helalsitesi.com/
Abi ALLAH yolunu açık etsin böyle bir fikrin varsa yapmalısın
al işte
kozmetik ilk sayfada
bu doğru mu ?
onu anlamadım zaten kozmetiğin helali nasıl oluyor?sertifika almışlar bu sertifikayı verenler kim?
aynen
bencede
benim aklıma ilk gelen et ürünleri oldu helal kesim
abi onu ayarlamak zor olmazmı
onu nerede muhafaza edecen anlaşmalı
kasap mı bulacan ?
dondurucuda . kesimi de video ile yayınlayacan tabi helal et olayı çok önemli hele bazı lokantaları falan bağlarsan
aynen
o çok doğru
lokantaları fln baglarsan ama
çoğu cakallık peşinde tabiri caaizse
nerden yırtayım diye
çırpınıyolar
tabi öyle olmayanlarda var
Onları bulmak lazım
kesimin işlami olduğunun garantisi verilmeli çünkü Direk haram gibi Allah'ın adı anılmadan kesilenler
çok haklısın
doğru birşey düşünüyosun inşallah istediğin gibi olur
şimdi ben bunu ortalığa yaysam mı yoksa ben yapayım diye bekletsem mi?belli ki hiç düşünülmemiş bir şeydomain boş çünkü2 milyonluk bir pazarın domaini boş düşüne biliyor musun?
abi bence bunu önce yaymaya çalış bana kalırsa bence daha önceden düşünülmüştür ama cesaret önemli öncelikle
maddi durumum iyi olsa ben denerdim
elbet bulursun birini bana kalırsa
işi kaptırmak da istemiyom ama böyle bir şeyin de bekletilmesi kişisel çıkarlar düşünülerek hoş değil millete bu verilmeli bak ben bir webmaster sayılırım bazı steler tasarlaya biliyorum fazla da maliyet olmaz yaparım siteyi ama hayali olur alt yapı yok www.villadekor.net
anlıyosan o zaman sana yardım edecek ortak bul
bu sefer güven sarsılır
bana kalırsa
helel kavramı da çok geniş şimdi koyunu kestik ama acaba çalıntı mı?birinin hakkına mı girdi
abi doğru düşünüyosun da günümüzde
bunları pek düşünen yok
biliyormusun
senin dini bilgin nasıl fıkıh bilgin?
artık ümmet helal ile haramı çok düşünmüyor
düşündürmek lazım
abicim hiçbir dini eğitim vs almadm kendi araştırmalarım kadar
evet haklsıın
her arz kendi talebini oluşturubu nedemek oluyor? Yani helel yemeye yönlendirmiş oluyorsun sevabı da çok
aynen abi tabikide
ben bu konuşmamızı hocamın sitesinde yayınlıyım belki bize bir akıl verir
çok iyi biriş tabi ama biraz gücünde olacak
destek olacak
inşallah abicim
Mevlana hazretlerinin bir sözü vardı. Üniverstede okurken yazıp duvarıma asmıştım "Eğer babandan mal mülk elinde yoksa çalış ve kazan yoksa Allah yolunda ne harcedeceksin ki?"
Sakarya, saf çocuğu, mâsum Anadolu'nun,
Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun!
Necip Fazıl Kısakürek