-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Alan adım inceayar.org nasıl projelendirmeliyim kararsız kaldım. Benim aklımda kültür, sanat ve siyaset içerikli paylaşımların yapıldığı bir blog var. Ancak hem bu forumdan hem de kendi çevremden arkadaşlar başka fikirler sundular ve biraz kararsız kaldım. Sizce domaini nasıl projelendirmeliyim? Anlık bir karar verip daha sonra başarız olup domaini öldürmek istemiyorum.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nasıl yapılır gibi bir platform olabilir a dan z ye her ayarın nasıl yapıldığına dair bir site mesela.
Örneğin kullanıcı smart tvsinin ayarlarını nasıl yapacağını bilmiyor siz sitenizde falanca marka smar tv ayarı konu başlıklı makalelerinizi paylaşabilirsini. İnsanlara kendinizi zamanla iyice tanıtıp artık kullanıcılar birşey merak ettiklerinde direk sizin sitenizi kullanmalılar.
ART
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Radyo Müdürü
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence çok muhalif bir alan adı bu. Tek kategoride, muhalet konusunda yönlenirseniz sivri bir dille ilgi çekecektir. Muhaletten kastım AKP-CHP kavgası değil; tüm politikacılara, iş adamlarına, rantçılara genel bir muhalefet. Piyasada kısa sürede çok bilinir bir platform halini alır bence.
http://link.tl/hIAv