lostyazilim

Nasıl Sponsor bulabilirim ?

3 Mesajlar 567 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
Merhabalar,

Şuan faaliyete girmiş olan bir sosyal medya projem var ( sosyal ağ sitesi yapmadım. Girişimci Kafası gibi bir proje) Ve eğer bana, reklam vermem için gerekli bütçeyi sağlayacak bir firma ile anlaşabilirsem verilen o bütçenin geri dönüşlerinin güzel olacağından şüphem yok.

Şimdi ben sponsor olabilecek firmaları az çok gözüme kestirdim fakat nasıl sponsor olmalarını rica edebilirim? Nasıl olacak o iş yani?

wmaraci
reklam

foximus foximus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 10 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Bunun için iki ihtimal var.
1- Çok iyi bir networkün olacak. Yani tanıdığın ya da tanıdığının tanıdığı vasıtasıyla ilgili firmanın pazarlama/reklam ya da CEO'su ile iletişime geçeceksin.
2- Öyle etkili bir sunum hazırlayıp firmaya göndereceksin ki, maili okuyan standart bir insan bile bu projeye inanacak ve ilgili kişiye yönlendirecek. Ancak bu Türkiye'de çok zor bir iş. Yolladığın maili büyük ihtimal en olmayacak kişi (sekreter, muhasebe, ik vs.) okuyacak ve yerine ulaşmayacak. Hatta okumadan silecek :)

Kısaca tanıdığın yoksa o iş biraz zor.

Ama güzel haber, eğer projene gerçekten inanıyorsan linkedin üzerinden ilgili firmaların ilgili bölümünden birini bulup mesaj göndermek. Artık şirket içerisinde ya alay ederler, ya da geri dönüş yaparlar :) Kişisine bağlı birazcık. Malum ülkemizdeki bizim beyaz yakalı takım biraz enteresan. Tam kestiremiyorum o yüzden.
CivanDemir

kişi bu mesajı beğendi.

beyuzman beyuzman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek webmaster - Mühendis
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad I** I**
  • Mesajlar 1391
  • Beğeniler 515 / 228
  • Ticaret 67, (%99)
Türkiye'de destek olacaklarını sanmıyorum yabancı şirketlerde şansınızı deneyin bence

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al