-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Nasıl başlasam bilmiyorum o yüzden direk konuya giriyorum, günümüzde oyun yapmak isteyen, projelerini hayata geçirmek isteyen birçok kişi var. Ancak bu insanlara Wikipedia gibi sitelerin sunduğu teknik bilgiler dışında (ingizlice kaynakları saymak istemiyorum, zor oluyor) herhangi bir bilgi yok. Bende bu eksikliği gidermek için kendi "yorumlarımızı"da katarak bir kayna toparlayacağımız, bu arkadaşlara yol gösterecek bir site düşündüm.Ve size soruyorum;
Etkili olur mu, ne dersiniz?
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tutmaz bence herkez ister oyunum olsun diye ama herkez yapamaz yillar alir bir oyun yapmak. Sirketler zaten bu isi okullunda ogrenmis grafik ve kodlamayi bilen kisileri aliyor.Html oyun dersen onlar daha kolay ama tutulmuyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapay zeka için C konusunda uzmansanız yol gösterebilirsiniz yada 3D modelleme uzmanıysanız. Yoksa siteniz bize ortaokulda öğretilen;
PROJE HAZIRLAMA VE PROBLEM ÇÖZMENİN BASAMAKLARI
konusunun dışına çıkamaz.
Hem yol göstermekte çok kısıtlı bir kavram. Üniversite oku, 3D öğren, yazılım öğren, yapay zeka öğren, programı satın al ve sat . Daha ne olabilirki
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Değinmek istediğin konu aşırı profesyonel birşey olduğu için işin uzmanlarını bulman şart.
Çok güçlü bilgisayarlar, stüdyolar, teknik altyapı, konusunda uzman insanlar (arayüz, etkileşim, animasyon, yapay zeka, doku kaplama, 3d tasarım, videolar, müzikler, oynanış, sanat yönetmeni, hikaye, kurgu, senaryo, çok pahalı programlar ve daha bilmediğim birçok şey...) . Zaten benim bildiğim Sobee Studios'dan başka büyük oyun stüdyosu yok Türkiye de. Kaynak ve bilgi yetersizliği çok çekersin. Programı kurup yapmayla olacak birşey olsa herkes oyun yapardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabii o zaman iş benim dediğim gibi değil :) Güzel olabilir. Hem Türkiye'ye Google gibi bir teknoloji merkezinin kurulacak olması da söz konusu. İleriye dönükte düşünülebilir.