-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Forum linkini at zaten o forum 5. sıraya gelse reklamlardan parayı kazanırsın ayrıca seo bilgin varsa ucuza seo yap onun 50 katını kazanırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
vlla yaklaşık 1 yıla yakın youtube kullanıyorum kendi çekmiş olduğum videolar var ve şuan youtube kazancım 11.20tl kimse izlemiyor her yolu denedim izlenme alamıyorum şuan yabancı videolar üzerine çalışma yapıyorum yabancı haber politika videoları haftada bin izlenim alıyor hayırlısı bakalım
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
6 ay önce için 700 tane kopya konu attığım blogspot site şuana kadar 1652 tl adsense geliri yapmış. Günlük hiti 1k civarında.
Ama link kısaltmayla ve youtube ile o parayı yapar mısın bilmem. Yaparsın da o kadar kısa zamanda zor bence. İllegal siteyle en iyi adultta kazanırsın.
Yada legal niche bir site kurup, biraz geliştirirsen çok kolay adsense hesabı alırsın. Ayda bile kazanabilirsin o parayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
:D Hocam hayal gücünüz beni döver :D neden olmasın ama şunu söyliyim aklın varsa en baştan kısaltma url si koy sonra zor oluyor ve youtube oyun videosu diyosunda hepsi teklif hakkı ile korunuyo :D
Vixo
vpnscript.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bütün konularla aynı anda uğraşmaya kalkmak çok büyük bir yükümlülük altında kalmak demektir, eğer hergün full performans bilgisayar başında kalmayacaksanız hiç bu kadar geniş kapsamlı proje yapmanıza gerek yok, sağlam bir domain ile sağlam torrentler ekleyin scriptinize adf.ly veya hangisini kullanıyorsanız, onun eklentisini ekleyin yeterli olacaktır. Bu arada özgün içerik düşünmüyorsanız hiç uğraşmadan elinizi ayağınızı çekin bu torrent işinden sadece link kısaltmaya yönelik çalışmalar yapın (forumlarda paylaşımlarınıza link ekleyin, vs.)