-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocalarım kaç gündür kafam çok karışık artık hayata atılmayı planlıyorum fakat ne iş yapsam derdindeyim bir türlü bulamadım becere bildiğim işler
Android uygulama
Wordpress
Php-Mysql
Vps-VDS Kurulumu
Freebsd Dahil
Seo
Facebook reklamları ve bir çok şey ne yapacağım tek bir iş düzenli para için ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Bu yazdıkların arasından bir işe atılmak istiyorsan, diğerlerini yapan çok fazla kişi var hiç düşünmeden mobile yönlenmeni tavsiye edebilirim. Android ve İOS uygulama iyidir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
valla elinde mobil uygulama yazabilme yetenegi var ona gir bence :) benim gibi elinde hiç birşeyin olmamasındansa mobile yönelmen seni uzun vadede güzel kazançlara götürecektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo & Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Mobil uygulama ve php mysql
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki mobil uygulama hazır yapıp satayım mı örnek verirmisiniz yol gösterin bana hocalarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Line Finder
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Limon sat, limon... Domates de olur..." Yani yetenekli kardeşim, eğer üretken bir beynin biraz da ticari zekan yoksa kazandığın para, para değildir. Denemekten vazgeçme. UzmanTV gibi yıllar sonra başarıya ulaşmış garip başarı hikayelerini oku, gaza gel ve sabırlı ol.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bu işlerin hiçbiri düzenli para bırakmaz, bir firmada çalışmıyorsanız 1.000.000 tlde 1 tlde kazanabilirsiniz. 1 uygulamayı 2 günde bitirip çok parada kazanabilirsiniz 3 ayda yazıp hiç parada kazanamayabilirsiniz.
Öncelikle bir uygulama yapmak için hazırlık başlatın, ne tür bir uygulama yapacağınıza karar verin (En fazla bu alanda araştırma yapın hangi uygulamalar indiriliyor, hangi uygulama daha yapılmadı vb.)
Sonra uygulamayı baya sağlam yapın, en azından sizin o uygulamayı indirmek isterdim ve indirdiğinize pişman değilim diyebileceğiniz. Görselleri çok iyi olsun.
Sonra her şey sizin pazarlama yeteneğiniz, eşinize dostunuza önerirsiniz, reklam verirsiniz, onunla yatar onunla kalkarsınız ne yapar eder indirtirsiniz.
Yukarıda sadece bir örnek verdim, bildiğiniz şeyler ile iyi para kazanabilirsiniz her şey size bağlı kısacası. Kazanmak isterseniz ve bunun için çalışırsanız kazanırsınız. Ama mobil uygulama ve Php-Mysql aralarında ele ayağa düşmeyenlerden 2 tanesi, bu alanda çalışırsanız daha avantajlısınız :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Muhendis
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil uygulama yapmasını bilmiyorum da hiç diğer arkadaşlar güzel yönlendirme yapmış gerisi sana kalmış