-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar abiler ben üniversite öğrencisiyim ne üzerine bir site açıp para kazanabilirim vds sunucum var sınırsız up down için uygun 1 yıllık bunu nasıl değerlendirebilirim sizin önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Para kazanmak için önce araştırmayı öğrenmelisiniz. Bu başlığı forum arama satırına yazarak çıkan sonuçları inceleyin bence
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Domain - Hosting + Seo çalışmasını ben sağlayayım, Film siteme Film ekleyin hocam, reklamları da siz yerleştirin. 1 sene boyunca gelirleri sizin olsun. Eğer detaylı bilgi almak isterseniz DM den mesaj atarsınız.
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu sıralar bende öyle bir arayıştayım. Nasıl? Ne üzerine bir site açmalıyım diye düşünüp duruyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu soruyu kendine sormayan kişi yoktur heralde :D
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konu çok defa gördüğüm bir konu, hepsine de aynı cevabı yazdım.
Bildiğiniz iş neyse onun üzerine site açın.
Bilmediğiniz bir iş üzerinde bir site ile başarılı olamazsınız.Legal yollardan bahsediyorum elbette.
Örneğin 20 yaşında bir erkeğin kadın sitesi yapacağım diyerek site açması anlamsız.
Ya da 30 yaşında sıradan bir adamın sinema üzerine bir site açarak film kritiği yapmaya çalışması da anlamsız.Ne anlarsın kritikten, sinemadan.Al yanına 12 yaşındaki yeğenini patlamış mısırla seyret filmini sinemada.Çocuk da eğlenmiş olur böylelikle..
İkinci problem şöyle olabilir.Ben hiçbir işi tam olarak bilmiyorum yüzeysel genel geçer şeylerden başka derseniz eğer bir işte uzmanlaşmaya yönelin.Siteyi sonra kurgulayıp o iş üzerine açın sitenizi.
Başarı ayrıntıda gizli.Ayrıntı da uzmanlık gerektirir.
Bunun dışında açılacak her proje eğreti duracak ve eninde sonunda kazandırsa bile verimsiz hale gelecektir.