Arkadaşlar yeni bir projem var. Bu projeyi hayat geçirmek için bir miktar para lazım ama bütçeyi toplamam için zamanla yarışmam da gerekecek. Zamanım 2 hafta kazanmam gereken para ise 2.000 TL. Yetenek ve uzmanlık alanlarıma gelirsek:
• İleri derecede MyBB. MyBB için temalar yapabiliyorum. Bir site için gerekli olacak hemen her eklentiyi biliyorum.
• İleri derecede WP. WP için de tema edit ve sıfırdan tema yapma bilgim var. Tıpkı MyBB'deki gibi pek çok eklentiyi ve kurulumunu biliyorum.
• Orta derecede HTML. Bir kaç sayfalık HTML bir siteyi bir kaç saatte bitirebiliyorum.
• Scriptler & kurulumları
• Photoshop ile arayüz tasarımları. Sadece 1 ay içerisinde günde 1-2 saat harcayarak sırf can sıkıntısından 10 tanenin üstünde çizim tamamladım.
• Blog yazarlığı. Bir blogun ihtiyacı olan hemen her şeyi biliyorum. Eğer teknoloji gibi ilgilendiğim bir alanda yazılan bir blog ise özgün makaleler ve ilgi çekici haberler yazabiliyorum.
• Özelliklerimin en önemlisi ise girişimcilik ruhum. Yatıracağım para ile yaptığım projenin %99 ihtimalle kaybedeceğini bilsem de o yatırımı yaparım.