-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize merhabalar öncelikle görüşünü bildirecek herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Ben henüz 17 yaşındayım, burada bulanan çoğunuz yaş ve tecrübe olarak benden büyüksünüz saygım sonsuz; sizden bir konuda "ayıracak zamanınız varsa" yardım isteyeceğim.
Ben site ve yazılım konusunda kendimi gelebileceğim en iyi seviyeye kadar geliştirmek istiyorum. Bunun benim potansiyelimle ilgili olduğunu da biliyorum. NE ÖNERİRSİNİZ? değerli hocalarım, nereden başlıyayım? Yorum yazacak tüm arkadaşlara saygılar tekrardan teşekkürler.
"İnsanın kendini fethetmesi zaferlerin en büyüğüdür." Platon
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Yaklaşık 8 sene önce tr.gg sitelerle başladım ben sonra bedava hosting sonra WordPress vs. derken gelişiyorsun.
Yazılım olarak önce HTML sonra CSS daha sonra PHP öğren.Bunlar hem seni yormayacak hem de sıkmayacak dillerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ediyorum hocam. Bende bir zamanlar tr.gg ile uğraşıyordum baya oldu 3-4 yıl gibi bir süre yanılmıyorsam. Ayrıca önerileriniz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Önce algoritma öğren, excelde dahi birşeyler oluşturabilirsin. Sonra ne alanda ilerlemek istiyorsan o dili öğren. Web için ise NumanAbi'nin dediği sıralama uygun gibidir.
Matematiğinin de her zaman iyi olması gerekir. Statik bi sayfa tasarımı için gerekmese de bir yazılım yapacaksan, matematiğin yoksa çok zorlanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim hocam matematikte sıkıntım var diyebilirim. Ama onun içinde bir şey yapmak lazım. Sağ olun..