-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dtmuratcan seninde domainlerin güzel benim suan neredegeziliri değerlendirmek istiyorum
eth0
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sistem Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok basit hocam, domain ismi nedeniyle çok güzel bir projeye ev sahipligi yapar.
81 İle kategori yapacaksın, örneğin Ankara, İstanbul daha sonra Kategori titleleri Ankarada Nerede Gezilir ? olacak. Kategori içerisinede her yeri tek tek ekleme yapacaksın ankaradaki kafeleri, clubları vs.vs. Kategori en üst sıralamasında ise en çok puan alan mekanlar yer alacak, yerler yer alacak bu şekilde bir sıralama yapabilirsen, ilerde güzel viral mekan reklamlarıda çevirebilirsin.
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumlarınız için çok teşekür ederim fikirleriniz için biz bir adım atalım bakalım zamanla sitemiz nereye gelecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Türkiyenin ünlü gezginlerinden biri arkadaşım. Sosyal medyayı aktif kullanın ve bol bol fotoğraf atın. Kilit nokta burada gizli. O dünyayı geziyor gerçi siz Türkiye ile sınırlı kalacaksınız galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben dediğiniz gibi turkiye sınırları ile baslayacağım yavas yavas yazarlar bulursam onların desteği ile gelişirse güzel olur yazarlarla makale yazan arkadaslarla geliştireceğim artık