Selamun Aleyküm Hayırlı Ramazanlar...
Öncelikle Sormak istediğim şey sitemizle ilgili yorumlarınız. Sizce görseller, içerikler, site hızı, kullanıcının zorlukları ya da kolaylıkları hakkında.
Siteyi açma amacımız içeriklerimizi sosyal medya'da paylaşarak genele hitap etmek ve kişilere göre analizler testler yapmaktan geçiyor. Gerçi Şu ana kadar testleri yayınlamadık. Onlar için birer hazırlık yapıyoruz inşallah pek yakında bitecektir. Logo ve Sosyal Medya kapakları WMAracı forumumuzdan bir arkadaştan alınmıştır.
İçeriklerin 1-2 Adetini gezinmenizi Rica Ediyorum arkadaşlar. Sizce içeriklerimiz nasıl? Özellikle bununla ilgili her türlü eleştirilerinizi yapabilirsiniz. Yeterli midir? Yoksa İçeriklere eklememiz ve bizim gözümüzden kaçan eksikler var mıdır?
Üyelikler Verilerek İçerik eklemeye ve kişinin sitesini, blogunu, sosyal medya hesaplarını yayınlıyoruz. Kendi içeriklerinizi ekledikten sonra editörlerimiz tarafından uygun ise yayınlanıyor. Uygun değilse 1 defa uyarı veriyoruz tekrarlanması halinde üyeliği kaldırıyoruz.

Peki Kaç kişi içerik için çalışıyor? Yaklaşık olarak 6 kişi içerikler için çalışıyor Haricinde 2 Editör tarafından Sosyal Medya Hesaplarında yayınlanma ve içerikleri derlemelerde çalışıyor.
Ayrıca Sormak istediğimiz işler de şunlardır :
1 Sosyal medya da Reklam verilmeli mi dir?
2 Kullanıcılara ekledikleri içeriklerle ilgili kredi ya da çekiliş gibi etkinlikler yaparak hediyeler verilmeli midir?
3 Kullanıcıların içeriklerinde ne kadar link sağlamasına izin vermeliyiz?
4 Haberlere girmemiz gerekir mi?
5 Sosyal Medya haberlerine yer verelim mi? (Örnek : Ünlü bir oyuncunun Sosyal medya hesabında yaptıklarını yayınlamak gibi.)
6 Siteye link alımı yerine sosyal medya ile tanıtmayı düşünüyorum. Sizce Doğru bir yaklaşım mı?
Site : http://nesoruyor.com
Şimdiden Teşekkürler Kolay Gelsin.