Arkadaşlar merhaba;

Daha öncede bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım ama iş yoğunluğundan ve zaman ayıramama nedeniyle öylece kaldı bende yeni bir başlık açmayı düşündüm. ( skype den yazan arkadaşlarım vardı ve tatsız ayrılmamız olmuştu eğer konuyu okurlarsa haklarını helal etmelerini rica ederim )

Benim Açıköğretim üniversiteleri için öğrencilerin sosyal olarak toplanarak bir birleriyle iletişim kurmalarını sağlamayı düşündüğüm bir sosyal ağ projem var..

Bununla ilgili olarak alan adım var ayrıca buna özel bir yazılımda aldım aşağıda zaten kurulu bir şekilde uzun süredir duruyor. yazılımdaki özelliklerin diğer platformlarda olmayan sadece + özelliklerinden bazılarını yazıyorum

+ Forum bölümü
+ Soru cevap bölümü
+ İtiraf bölümü
+ Özel üyelik bölümü
+ Satış yapılması için market bölümü
+ Oyun bölümü
+ Üye sayfaları ve üyelere özel bloglar vs
( diğer arkadaşlık ve sosyal platformlarda olan tüm özellikler mevcut ve eklenmek istenen içeriklerde küçük ücretlerle eklene biliyor.. )

Burada yapmak istediğim 2-3 Kişinin bu projeyi sahiplenmesi ve ileriye götürmek için gönül vermesi.. Ben hem yaş itibariyle hemde kendi işimde çalışmam nedeniyle aktif olamıyorum. Projeden öncelikle bir gelir beklemek abes olur ama az bir çalışma ve gayret ile çok iyi yerlere geleceğine eminim çünkü böyle bir ortam şimdilik yok ( forumlar ve facede gruplar var ama ne kadar ilerlerler meçhul bir durum)

sitenin adresini aşağıda belirtiyorum incelemek isteyen inceleye bilir. Yapılması gerekenler çok basit sistemin dil dosyası güncellenecek ve forumlarda ve face gruplarında tanıtımı yapılacak sonrasında ise yavaş yavaş hareketlilik olacaktır.

Siteye gönül verecek arkadaşlar ise elbette kazanç başladığında hak ettiklerini kesinlikle alacaklardır. İsterlerse sistem oturduğunda şirket bile kurula biliriz yada önerilerine açığım.

skype adresim : swepci

şimdiden teşekkür ederim.

www.aofkampus.net