ececan
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
hesap kullanılmayacaktır. lütf
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç aydır üzerinde çalıştığım bir sitem var. Bu sitemde blog sistemi ve forum sistemi de bulunmakta. Ben ise bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum.
Önce blog sistemini ders notları ve konu anlatımlarını paylaşmak için kullanırım dedim. Forum da bildiğiniz gibi bir tartışma alanı olur, konuşma alanı olur dedim.
Şimdi ise forum kategorilendirmesinin (alt forumlar vs) daha başarılı olmasından dolayı ders anlatımlarını ve notlarını da buraya eklemeyi düşündüm.
Siz olsanız ne yapardınız? Bu blog sistemini örnek vermek gerekirse haber veya güncel yazılar vs. paylaşılan bir alan olarak da kullanabilirim. Fakat kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.
Blog'lara da öğrenciler kendi yazılarını ekleyebiliyorlar, kategoriler var. Siz olsanız ne yapardınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben olsam sizin ilk düşünceniz gibi yapardım. Ders notları vs. Ve suan düşündüğüm kendi bölümume ait bir site açmayı düşünüyorum. Bakalım olursa olur. Kendi hakim olduğun bölüme ait notlar girersen başarırsin. İyi çalışmalar.
Ek Olarak: Ben olsam sizin ilk düşünceniz gibi yapardım. Ders notları vs. Ve suan düşündüğüm kendi bölümume ait bir site açmayı düşünüyorum. Bakalım olursa olur. Kendi hakim olduğun bölüme ait notlar girersen başarırsin. İyi çalışmalar.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Özet geçerseniz iyi olur bişi anlamadım ama blogda paylasılan yazıları forumda paylasırsanız iyi olur daha cok kişi yararlanabilir.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Blogda Bilgi üstad Forumdada O bilgiyi tartışma veya soru sorucam ben sen cevaplıcaksın gibi vs vs