-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar malum TEOG geçti, öğrencilerime genel bir web tasarım - girişimcilik dersi vereceğim. Haftada 4-5 saat boyunca beraber fikirler üretip kendimizi geliştireceğimiz bir iş geliştirme eğitimi olacak. Malum çocuklar 14 yaşlarında ve bunu oyunlaştırma eğitimi ile anlatacağım. Bir öğrencim aşırı ilgili, diğerleri okulda sıkıldığından böyle bir fikri sevinerek karşıladılar. Bende de bayi hosting olunca dedik ki hadi yapalım, edelim.
Fakat birkaçının ilgi alanı olsa da diğerleri genel tarzda öğrenciler. Öğrencilerimin bu projelerini kendileri ilgilendiği sürece yaşatacağım. Bu yüzden kategorileri özenle seçmem gerekiyor. O yüzden sizden yardım almam gerekli. Aşağıdaki kategorilerden hangilerini seçmeliyiz sizce?
Oyuncu blogu - bu kesin olacak.
moda - kızlar için.
yabancı dizi blogu - bir öğrencim liderlik edecek yabancı dili var
sağlık
otomobil
yerel haber
gibi konular da aklıma gelenler. siz ne düşünürsünüz hem çocukların gelişmesi hem de eğlenmesi için?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yemek Tarifi, Teknoloji Blogu da eklenebilir listeye.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Vay be ben lisedeki bilişimci hocam ile counter 1.6 atardık hep hile yapardı kendisi hiç sevmezdim :/
Şimdi web sitesi kuran bilişimci görmek güzel bir şey.
Size tavsiyem eğer cidden bir webmaster yetiştirmek istiyorsanız bir öğrenciye forum actırın onunla ilgilensin falan. Sonra hackleyın o siteyi eğer çocuk azim edip yeni bir tane daha acarsa yada hack yemiş siteyi baştan kurmak isterse hayırlı olsun nurtopu gibi bir webmasterın temelleri atılır .Tabi bu bir örnek ama azim şart.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece Oyun ve Sosyal Medya.
Öğrencinize şu diyin ; Kendine facebook gibi site açacaksın, açmayı öğreneceksin :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çalıştığınız okul ile ilgili haber sitesi olur bence. Çocuklar tüm haberleri size getirir, röportaj falan yaparsınız :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
ahmtkfl
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
İngilizce veya Almanca Ekonomi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Keske bizim de boyle hocalarimiz olsaydi dedim :) her zaman keske daha once baslasaydim demisimdir. Bence cok guzel bir sey dusunmussunuz. Ozel okul demissiniz ama bence bir okul dergisi cok guzel olur. Grafik tasarim da girer isin icine.
3 kişi bu mesajı beğendi.