HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
hocam o tema bende var almak isterseniz indirimli verebilirim.
Bu arada projeniz ile ilgili şöyle söyleyim. İyi denetlemeniz lazım örn: adam 2*2 kaç der para kazanmak için
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben öğrenciler için soru-cevap ve sosyalleşme sitesi açtım, tema vs, çok süper her şey tamam. İstersen bu şekil bi yarışmalar yapıp beraber yürüyebiliriz.
May the force be with us...
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Hocam şimdi her öğrencide paypal ya da banka hesabı yok. Bu ödeme işini hallederseniz ilerlersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Soru cevap sitesinda soruya verilen puanlama ile kazanç değişsin bence ona göre güzel sorular sorulacaktır yoksa yine nette bulunan standart soruların ötesine geçmeyecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam bende zamanında şöyle birşey düşündüm ; öğrencilerin online olarak test çözebileceği çözdükleri testlerin cevabını online olarak çözümleri ile birlikte alabilmeleri, örneğin bir soru kafalarına takıldı, bu soruyu sistem ile işaretleyip, yine aynı site içerisinde bilenlere sormak. Aynı soru-cevap şeklinde fakat bir soru kafama takıldı diyelim 10. Soru olsun bu, 10. Soruyu isaretleyebilecekler ardından test bitiminde soruları sor diye bir kısım olacak, bunu paylaşıp cevabını bilenlerden alabilecekler. Bu şekilde soruları en fazla cevaplayanlar bir istatistik tablosunda gozukecek, opsiyonel olarak ödül verilebilecek. Ayrıca Öğretmenlerin giriş yapabileceği bir kısım olacak burdan soru hazırlayıp sorabilecekler, veya sorulan sorulara bakıp çıktısını alıp normal okullarında dershanelerinde öğrencilerini test yapabilecekler. Ayrıca ödüllü sınavların, veya normal sınavların paylaşılabilecegi filtreli bir duyuru kısmı olacak, bu şekilde hangi ilde hangi okul/dershanede sınav var öğrenebilecekler. Dahası var ama şimdilik bu kadarı yeter sanırım. :) Böyle bir site var mı bilmiyorum ama uzun zamandır aklimdaydi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öğretmen olarak benimde online soru ekleme ve slayt hazırlama üzerine bir sitem var soruları ekliyorum yavaş yavaş ama kullanıcılara açmadım eğer açarsam puanlama üzerine kazanç ve hediye düşünüyorum.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam benim dediğim sistem sizin açınızdanda iyi sanırım. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.