yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
twitterdaki retwit oranı çok az değil mi? 25-30 arası. facedede ortalama 1000 beğeni. bunlara göre nasıl alıyorlar 10 milyon hiti?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
beğeni rt vs. şart değil konular ilgi çekici bağlığı vs. iyi ayarlıolar ben bile hiç sevmem saçma bulurum ama günde en az 3 defa giriyorum meraktan haberi okumadığım bi baktığımda çok oluyo.işin kolaylığına bakarsak zeka işi bunlar adam düşünmüş şuan facebook yazabilecek milyonlarca adam var ama biri milyarder.aynısı birçok şey içinde geçerli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onedio'nun işleyiş şekli örnek aslında. Adamlar marka isimleriyle içerik ekliyorlar, markalar da o içeriği yayıyorlar. Sonra sosyal medyada takipçisi çok olan hesaplara para verip paylaştırıyorlar diye duymuştum. 650 bin civarı twitter takipçisi olan bir hesabı aylık 5 bin tl ye kiralamışlar. Bu duyum tabii, doğruluğundan emin değilim. Ama özellikle twitter da onlarca 300-500k takipçisi olan hesaptan içerikleri paylaşılıyor düzenli.
Hani o "Ankarada sizi şaşırtacak 10 bilmem ne" ve benzeri içerikler var ya, onları da çoğu zaman ordan backlink almak ve kendi sitesine takipçi çekmek isteyen kişiler yüklüyor :) Ben de bir iki tane yükledim mesela :)
Sosyal medyanın gücüne gelince, evet, artık insanlar sosyal medyada yaşıyorlar denebilir. Ne iş yaparsanız yapın, sosyal medyayı iyi kullanan kazanıyor. Benim takipçilerimin de %90 kadarı sosyal medya.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
onedio'nun temelinde para yatıyor. Facebook'a harcadıkları parayı; emekli bi adam 1 senede kazanamıyor. Para Zibil gibi..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Ademweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker ,Seo Uzmanı , Web Yazılım , Matbaa
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence Son derece başarılı Bir ekibi var Bu sitenin.. Adamlar Mynet gibi 24 Saat siteleri için deli gibi calısıyorlar..
Taktir etmek lazım.. Kolay degil.