-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Kardeş kazanmak istiyorsan ne açarsan aç. Ancak durmadan özgün içerik gir. Daha kısa sürede kazanmak için günde 1-2-3-4 içerik değil, gir 30 dakikada içerik kısa sürede neler olmaz ki? O tarz siteler anlık güncellik ister, belki de 5 dk da bir konu açılıyordur. Bana göre işin püf noktasıda budur. Anlık konular, yığınla reklam vermeler vs yani çok emek ve çok para. Ya da sadece çok çok para. Bunlar olursa elbette kazanırsın. Adsense vs de geç. Adsense beni banlasın ne olacak? Diyelim günlük 10k bi sitem var banlandım. Açarım bir arkadaşlık sitesi vs kendi sitemin reklamını yapar büyütür goldttan alırım. Vs vs :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Bazı yorumlar mantıksız olmuş shiftdelete teknoloji sitesi teknoseyirde teknoloji sitesi şimdi shiftdelete var diye teknoseyir teknoloji sitesi taklitmi oluyor yada olmamasımı gerekiyor.. Bence nekadar rekabet olursa okadar kullanıcılara saglıklı bilgilere ulaşır...webrazzi türkiyenin en iyi blog sitesi peki nereden aldı webrazzi tehcrunch sitesini kopyaladı yani önemli olan kopyalamak degil hakkını vermek yeni açılan bütün sitlere destegim sonsuzdur ... Nekadar rekabet okadar kaliteli siteler demektir.. onediyo var diye o tarz site açılmamalı saçmalıgını bir kenara bıraksınlar emek veriyorsan hakkını vereceksen her türlü siteyi açsın insanlar... youtube var diye hiç kimse video sitesi açmasın saçmalıgı gibi neymiş herkes youtubeye giriyor izlesene sitesine giriyorum ve çogu insanda video izlemek için izlesenee yada daha degişik sitelere giriyorlar bence her yeni açılan siteye destek vermek lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konuyu açmadan önce araştırmış olsaydınız daha önce açıldığını ve cevaplandığını görebilirdiniz.
PNR
Makinist
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
yahu 2 sene oldu ilahi bırakın da ölsün şu konu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
onedioya benziyo arkadaşlar :D buzzfeed.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Cost05 sahibinin gerçekten bu işi illegal yollardan yaptığını düşünmeye başladım artık
yahu bi insan facebook sponsor reklamına 5000-10000 tl verirmi
son 6 aydır sponsor reklamdalar