-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şuanda bilgisayar eğitimi üzerine bir sitem var. Sitemin hiti ve tanınırlığı çok iyi. Bu siteyi online eğitim sitesini dönüştürmeyi düşünüyorum. Ücretli olarak internet ortamında eğitmenler canlı olarak eğitim verecekler. Özel ders veya toplu ders olarak eğitimler olacak. Bu sistem hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
öğretmenlerle anlaştıysanız sorun yok demektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Böyle platformlar ilerleyen zamanlarda sorun yaşamakta son olarak çizgi tagem gibi bir siteyi kapattı bu rezil zihniyet, sonradan üzülmemeniz için yasal sorumluluklarını baştan araştırmanızı öneriyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama öncelikle bu işte bir kar amacı güdülüyorsa ve sistem üzerinde ders alacak kişiler tarafından bir ticaret gerçekleşecekse ticari ve hukuki boyutu da vardır. Bahsetmiş olduğum site saçma sapan sebeplerden ötürü kapatılmıştı. 1-2 saat araştırma yaparsanız hukuki forum ve portallarda yanıt alabilirisniz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ticari ve hukuki boyutları var bu işin evet. Fakat ben başka bir yerden değinmek istiyorum konuya. Yabancı eğitim siteleri var matematikden, web tasarıma kadar çeşit çeşit. adamlar yapmışlar ve satın alıyor insanlar. ben senin dediğn fikri daha önceden araştırmıştım ve Türk insanının bu paralı ders olayına nekadar yakın duracağını pek kestiremedim. sende iyice düşün bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.