-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar elimde güzel bir domain var bunu nasıl değerlendirebilirim onlineoyun geçiyor içinde yardımcı olabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Domaininizde onlineoyun geçiyorsa mecbur bu alana yöneliceksiniz ama oyun sitelerini pek tavsiye etmiyorum,oyun inceleme olsun,flash oyun olsun çok fazla var piyasada.
Farklı bir proje düşünmelisin
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte bende bu yüzden açtım yardımcı olacak arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bahsedeceğim fikirde siteler mevcut ama biraz daha ilgili çekici hale getirilebilir düşüncesindeyim. Şöyle ki, online oyunlar hakkında bilgi alabileceğin siteler var. Senin sitende buna yönelik olabilir. Kişi a adlı online oyun ile ilgili bilgi almak istediğinde, sitene gelir, normalde oyunun sitesindeki bilgi dışında, oyunu uzun süre oynamış ve bilgi sahibi olmuş kişilere ulaşarak, onların oyun hakkındaki fikir ve düşüncelerine, oynanış ve alınan zevk konusunda görüşlerini de katabilirsin. Aynı şekilde her oyunun önemli noktaları vardır. Mesela Wow, Raid sistemi ve Pvp sistemi ile de bilinir. Bunları "Wow'un raid ve pvp sistemi çok iyi" gibi değilde bu konularda oynamış kişilerin görüşlerini düzgün makaleler ile - kişilerin isimlerini ver yada verme sana kalmış - tanıtılabilir. Diğer sitelerden farkın, kaliteli ve deneyimli kişilerin bilgileri dışında, göz yormayacak ve flash animasyon ve resimler ile dolmayan, sade ve amaca yönelik site olman olacaktır.
Tabi bunu enine boyuna düşünüp, öyle başlanmalı ve genişletilmeli. Online oyun çok fazla tercih edildiğinden, konu hakkındaki bilgiler de çok kullanışlı olacaktır. Örneğin karakterler hakkında o karakterlere hakim kişilerin bilgilerini derleyerek yazarsan, oynamaya başlamadan önce sana gelip bilgi alır ona göre oynarlar ;)
Genişletilebilir bir fikirdir bu. Ben genel hatlarından bahsettim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uygulama kısmında olmasa da, fikir kısmında yardımcı da olabilirim :)