-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Online magza ile calistim ben alisveris kelimesinde nerdeyse seo olarak ilk siralamalarda cikmama ragmen 1 senelik satisimdan kazancim 55 tl oldu. Paketi 600 tl aldik zarar 550 tl ne yaparsaniz yapin onlinemagza ve incirden para kazanamazsiniz colugunuzun cocugunuzun haklarini boyle insanlara yedirmeyin. Bu iki sistemin kazanclarida cok dusuk + sistemleri berbat verdikleri urun fiyatlari piyasayla ayni artisi yok bu islerin e ticaretten kazanmak istiyorsaniz gidin bi toptanci ile anlasin home ofis kurun verin verginizi sitenizi yaptirin urunlerinizi satin kazancinizi gorun yazik gunah bu tarz sitelere paranizi kaptirmayin.
Ek Olarak: Ek olarak soyleyim 1 senede 2.000 tl civari satistan 55 tl kazandim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu yorumunuzdan sonra bu işlerden iyice soğudum bu sitelerden.mesajınız için teşekkürler hocam.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilgi için teşekkürler. Vazgeçtiğimiz iyi olmuş
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BySaNCeZ adlı üyeden alıntı
Online magza ile calistim ben alisveris kelimesinde nerdeyse seo olarak ilk siralamalarda cikmama ragmen 1 senelik satisimdan kazancim 55 tl oldu. Paketi 600 tl aldik zarar 550 tl ne yaparsaniz yapin onlinemagza ve incirden para kazanamazsiniz colugunuzun cocugunuzun haklarini boyle insanlara yedirmeyin. Bu iki sistemin kazanclarida cok dusuk + sistemleri berbat verdikleri urun fiyatlari piyasayla ayni artisi yok bu islerin e ticaretten kazanmak istiyorsaniz gidin bi toptanci ile anlasin home ofis kurun verin verginizi sitenizi yaptirin urunlerinizi satin kazancinizi gorun yazik gunah bu tarz sitelere paranizi kaptirmayin.
Ek Olarak: Ek olarak soyleyim 1 senede 2.000 tl civari satistan 55 tl kazandim.
domainin yenimiydi? domain adı , tarihi ile birlikte google tanıdıgı sayfa sayısı satışta çok etkili olacaktır. Yeni domainlerle para kazanmak çok zordur birkaç sene geçmeden yıllık ücret zor çıkartılır gibi geliyor bana
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yillik ucreti cikaramazsiniz 1 senede 2. Sene 300 400 tl para istiyecekler ftpsini vermedikleri hostunuza filan bulasmayin kardes bunlara. Beni dinlemeyip 12 ay sonra gelip sen hakliymisin diyen cok oldu ben dinlemedim colugun cocugun hasligini onlara yatirdim 1 taksidinin yarisini zor aldim gunluk 1000 cogul hit atiyordu site googleden gunluk 200 kisi sabit atiyordu seo konusunda bi sey bildikleri yok. Siteleri devamli hata veriyor resimleri eksik yok bilmem neyi eksik e ticarete gireceklere tavsiyem kendilerine saglam webmaster bulup saglam hosting ile baslamalaridir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
Muca
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest