-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar daha yeni bi kaç domain sorgulatip com/net dolu ama org boşta com/net uzanti aynı şirkete ait site.acik durumda.Ama nedense Org uzantiyi almamışlar.Org uzantı Neden Alınmasın ?
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
.org "organization" sivil toplum kuruluşları, dernekler, ticari amaç taşımayan projeler ve organizasyonlar tarafından kullanılan bir alan adı...
bundan kaynaklı olabilir
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
internet sektöründe bir şirket değilse net ve org uzantısını almasına gerek yok. com yeterli. atıyorum qwerty holding sadece com uzantısını almış olsun. net ve org değerli değildir. alan kişi firma ile alakalı bir site kuramaz. alakasız kursa da google da com site hep ilk sırada çıkar.
ben de kendi işimle ilgili org uzantısını almadım. net de almayacaktım fakat com doluydu. com u sonradan aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar domain uzantısının siteye etkisi yoktur bu kesin bir yanılgıdır.
Bu tarz önyargılara itibar etmeyin eğer kafaızdaki plandaki domainin .net org com herhangi biri boşta ise sizin projeye verdiğiniz önem ve devamlılık ile değerlenir her türlü.
Google bu konuda .net işe yaramaz .org dandik, .com'u en üste çekeyim gibi bir algoritması yok !!!
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
genelde domain yatırımcıları ilk com sonra .net satın almakta üstte arkadaşların belirttiği faktörlere ek olarak buda düşünülebilir. oyüzden com ve netler dolu yatırımcılar için .org şuan satış açısından ragbet görmediği için alınmıyor. site kuracaklar için .orglar fırsat bence domain yatırımı düşünüyorsanız .com ve .net öneririm. jenerik harika bir domainim vardı. .org uzunca bir dönem satamadım. en son düştü gitti