-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Vardiya Müdürü
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben yeni bir kurtarıcı aldım ama şuanlık kartvizit dağıtıyoruz ama daha böyle işi reklam nasıl yapabiliriz gerekirse sitemi açmalıyım beyin fırtınası yapmamız lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Bir müşterim var. Sitesi var ilk 10dayız birçok kelimede google da reklam veriyor öyle gayet iyi işleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mantiken trafik polisleri ile de samimi olmaniz lazim bolgesel olarak bişey olduğu zaman onlar kurtarici çağırıyor ama neye gore nerden cagiriyor bilmiyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Merhaba öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür aramalar Google'da şehir bazlı olarak yapılır. sitenizin oluşturulmasında ve gerekli sayı çalışması konusunda size bütün detaylarıyla hizmet verebilirim. İyi forumlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kesinlikle web sitenizin olması lazım
Bu tarz işlerini internet üzerinden aratırlar google reklam vererek üst sırada olursanız sizi ararlar örneğin istanbul kurtarıcı gibi kelimelere vermeniz gerekir. ( hangi şehirde hizmet veriyorsanız )
Web sitesinde çok fazla sayfa yapmanıza gerek yok tek sayfalık web siteleri işinizi görür zaten önemli olan sitede numaranızın olması bunu belirgin yaparsanız işinizi görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam polis ve jandarma ile samimi olun. Onlara da kartvizit birakin. Bolgenizde başka çekici yoksa sizi çağırırlar kazalarda. Varsa da belli bir sıraya göre çağırırlar. Ben diyarbakır da anayolda ki kazaları bir cekiciye köylerde ki kazalari diğer çekiciye haber veriyordum. Ikisi de kazanıyordu. Ilce de zaten iki çekici vardı. Günde 2-3 kaza kesin olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bence süper bir girişim
site açınca paylaşın derim
keşke kafası çalışan bir yazılımcı bulabilseydim bu alanda tek proje yapardım.