-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
İki yıldan fazladır wix tarzı firmalar için otomatik web sitesi yapan bir yazılım üzerinde çalışıyoruz. Aslında yazılımı yayına verdik. Sistem şu şekilde çalışıyor;
sisteme üye oluyorsunuz. üye olurken birma bilgilerinizi falan girip kaydet deyince sistem size arka planda bir web sitesini oluşturuyor. ve siz kullanıcı adı şifrenizle sitenizi girerek bilgi girmeye başlıyorsunuz. oluşturulan web sitesinde bir firmanın ihtiyaç duyacağı tüm modüller var. Site ayarları, haberler, ürünler, referanslar, projeler, fotoğraf galerisi,videolar gibi.8 tane de değişik tema var. Bunun haricinde böyle bir sistemi geliştirmek için başka neler olabilir. Böyle bir şey tutarmı, tanıtımı için nasıl bir strateji izlenmeli. Bu konuda sizlerde kanaatlerinizi yazarsanız bana yol göstermiş olursunuz. Sitenin yayındaki halini incelemek için rehber.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kaliteli yapın, yabancı firma varken sizi neden tercih etmeyelim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kolay gelsin, daha önce böyle bir projeyi aramıştım. wix tarzı değilde gelişmiş firma rehberi olmuş, hoşuma gitti güzel olmuş. (proje fiyatı pm alabilirim)
-üyelik olduğunda seçtiği isme göre subdomain olarak veya kendine ait bir domain olarak açılabilir.
-temaları çoğaltın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlangıç olarak telefon doğrulamasını kaldırırsanız daha cok üye alabilirsiniz, şahsen ben telefon zorunlu oldugu için üye olmadım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
şimdi farkettim de; ben de konu açılmadan önce üye olmuşum, çok güzel olmuş, emeğinize sağlık..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yaptığım sitede reklam az olsun ve stabil olsun kullanıcıya üye kaydı şeklinde ekleme yapabilirsiniz.
vs. vs.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com