Arkadaşlar merhaba,
Şu sıralar deli şekilde oyunlara sarmış durumdayım. Fakat bazı beğendiğim, incelediğim ve takip ettiğim oyunlar için bi arkadaş ortamı olması gerekiyor. Bahsettiğim şey aslında asosyallik değil, ben oyun oynamayı sevebilirim ama arkadaş çevrem sevmiyor olabilir. Bu durumu yaşayanın birtek ben olduğunu sanmıyorum. Örneğin payday benim için çok zevkli bir oyun ama arkadaş ortamında oynayınca. Ya da cs go yu arkadaşlarla daha iyi oynayabilirim gibi.
Şimdi konuya dönecek olursak şöyle bir platform düşündüm, bi forum içinde grup oluşturularak daha zevkli hale gelebilecek olan oyunları kategori olarak atasak ve buradan kendi oyun gruplarımızı oluştursak?
Bu şekilde hem insanlar forum sayesinde arkadaşlıklar edinir, hem de daha sıcak bi oyun deneyimi yaşanır. Bir de şöyle düşünün, çok beğendiğiniz bir online oyun var fakat tek başınıza bu oyunu oynamak istemiyorsunuz, doğal olarak oyunu oynayan bi arkadaş çevresi arıyorsunuz kendinize.
Bu şekilde bi site bulamadım. Amaç site üzerinden gelir elde etmek değil tamamen oyuncuları birleştirmek.
Sizce mantıklı mıdır? Mantıklı diyen olur destekte olurum diyen çıkarsa, hemen başlarız projeye.