lostyazilim

Oyun İnceleme ve Teknolojik ürün inceleme

3 Mesajlar 587 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
inceleme kelimesi geçen bir domain buldum. Sadece oyun inceleme ve teknolojik ürünleri inceleme üzerine bir web site kurmak istiyorum. Oyun firmaları yada ürün firmaları inceleme yazıları ve videolarına karşı herhangi bir problem çıkarır mı? Domaini alırsam büyük yatırım yapmış olacağım. İlerleyen yıllarda sorun yaşamak istemem.

wmaraci
reklam

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Girişiminiz için öncelikle tebrikler. Görüşüm ve tavsiyem, artık bu tür olaylara takılmayın hocam, telif diye tabir ettiğimiz gerçeklik zaten var aslına bakarsanız bu hayatın her şeyi telifden geçmiyor mu? bence geçiyor siz girin yapın baktınız x kişi x firma kaldır dediğini kaldırırsınız yayından sorun olmaz.

Birde buradan bakın bu işe. x kişi x firma kaldır dediği zaman kaldırın ki ilerde kaliteli bir blog vb konuma geldiğinizde ah ya keşke iş birliği içinde olsaydık diyecekleri bir marka olmanızı öneririm.

Bence pek takılmayın bir şeyi güzel ve anlaşılır tanıtın kötülemeyin, + ve - yönleri incitmeden ve kişilerin haklarına dikkat ederek yaparsanız hiç bir şey olmaz en fazla uyarı alırsınız..

Yinede yanlışım olabilir bu şahsi görüşüm.
Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Didimedya Cevabınız için teşekkür ederim. Genellikle olumsuz değerlendirdiğim ürünleri paylaşmayı düşünmüyorum. Marka ve firmaya karşı olumsuz herhangi bir içerik bulundurmayacağım. Zaten mail ile ulaşırlarsa içeriği kaldırırım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al