Muca
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar iyi günler dilerim sizlere; kafamda bir kaç soru var sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle kurduğum
oyun sitemde sürekli olarak günde en az 2 adet oyun yüklüyorum. Yüklediğim oyununda taglarından tutun başlığı içeriğini tamamıyle kendim yazıyorum. Yüklediğim bir oyunun içeriği ortalamam 150 kelimeden oluşuyor ve ayrıca içinde site içinde kategorileri falanda kelime bazından link yani bağlantı kurdurtutyorum. Geçekten severek işimi yapıyorum. ortalama sitem 3 aylık oldu, ama iştediğim ziyaretçi kapasitesini yakalıyamıyorum. Ayrıca seo yaptırdım siteye. Sizce nasıl bir çalışma şeklinde hareket etmeliyim nasıl bir yolda ilerlemeliyim. Sonuçta hayatımın zamanından kısıp böyle bir işle uğrasıyorum; ve bu işteden maddi olarak değilde sadece ziyaretçi çekmek istiyorum. Lütfen bana birisi akıl hocalığı yapabilir mi ?
www.oyunlarim.ist
www.yan.ist
www.zamanarasi.blogspot.com
www.nobetcieczaneler.ist
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Muca siten güzel zaten düzenli şekilde devam edersen bir zamandan sonra ilerlemeye başlarsın ama bu kategoride çok alternatif var belli olmaz bu işler. Bide ist alan adını bedavaya mı alıyorsun?
Muca
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimden geleni yapıyorum sadece nasıl bir yol sizce ilerlemeliyim. Ve benim izlediğim yol sizce doğrumu?
www.oyunlarim.ist
www.yan.ist
www.nobetcieczaneler.ist
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bakın, eğer burdan yardım bekliyorsanız çok yanlış seçim.
Burdan aldığınız bilgileri oyun sektörüne girmemiş kişiler yazacaktır.
Oyun sektörüne giren kişi konunuzu sessizce okuyup gelen tavsiyelere bakıp geçicektir.
Kimse ekmeğini bölmek istemez.
Muca
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilmiyorum kafam çok karıştı ben sadece yaptığım işte doğru bir şekilde ilerleyip ilerlemedigimi merak ediyorum... işin açıkçası verilen emeği doğru şekilde verilmesi derdindeyim
www.oyunlarim.ist
www.yan.ist
www.nobetcieczaneler.ist
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Oyun sitelerinde bildiğim kadarıyla öncelik bir oyuna yönelmektir. Mesela atıyorum şuan pokemon oyunları kelimesine çalış seo olarak. Bir ilerleme olmuyorsa o zaman tekrar düşün. Ben domainden falan anlamam ist uzantısı iyi mi kötü mü bilmem. Ama eğer direkt oyun kelimesinde ilerleme sağlamaya çalışırsan başarılı olman çok uzun sürer. Oyun siteleriyle ilgili çok güxel bir makale vardı bulursam atayım sana.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam .net veya .com domain al ve içeriğini taşı. Siteni sürekli toplist-dizin sitelerine kaydet. Oyunlar ile ilgili içeriğe sahip sitelerden tanıtım yazısı ve link al. Tavsiyelerim bunlar olur siteniz için.
Muca
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek sorun .ist domain kullanmam mi ? Şuan sitede 270 oyun var siteyi net com uzantılara mi cevirim
www.oyunlarim.ist
www.yan.ist
www.nobetcieczaneler.ist