-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İyi geceler bir de şey sorucaktım. Onun içinde ayrı konu açmayayım sizce en iyi para blogtan mı yoksa youtube kanalından mı kazanılır ?
Grafik Tasarım işleriniz için p.m yoluyla ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hunter adlı üyeden alıntı
İkisi de aynı diyebilirim, blog+youtube en çok parayı kazandırır. Fikir ve projenizle alakalı bir durum. Bence önce fark yaratabileceğiniz alanı bulun. Sonra kendinizi ziyaret edecek kişi gibi düşünüp ona göre platformunuzu seçin.
Örneğin: Bir mizah projeniz olsun. Komik videolar paylaşacaksınız.
Şimdi ise ziyaretçisiniz, komik videolar izlemek istiyorsunuz, youtube gibi bir video platformuna mı girip arama yaparsınız, bir komik video sitesi mi ararsınız.
*Komik videolar sadece bir örnek bu alanda nice sitelerde, nice youtube kanalları da var tabi.*
Çok sağolun bunları unutmucam ilginç bir şeyler şart..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk olarak çekilmemiş videolar çek yani oyun serileriyle başlama.
Ne bileyim yani işte oyunlarda serbest takıl , ilginç bölümleri felan çek.
Bunları komik şekilde efektlerle felan editle.
Kanalın büyüdüğü zaman eğer istersen seriyede başlayabilirsin.
En önemlisi 1-2 ayda tutmasını bekleme ve para için yapıyorsan hiç başlama.
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Dostum artık para Youtube'da değil çünkü oyun firmaları oyunları hakkında video çektirmiyor. Çektirse bile reklam yayımlayamıyorlar. He yinede kanaıl olsun diyorsan genel bir isim bul öyle aç sonra oyun siteleri için oyun çek. Site ile anlaş ücret koparabilirsen daha iyi olur ama onlar sana abone çekmende yardımcı olur. A oyun sitesi için video çek. Sonra başkaları için filan derken abone sayın yükselecek.
Eğer ben hemen para kazanmak istiyorum diyorsan. Sana Twitch öneriyorum. Burdan bağış toplarak yok yalandan çekiliş yapcam yok şunu yapcam dersen çok izleyici ve bağış toplarsın. Hemde oyunları oynarken online konuşcak izleyicilerin olur.
Artık sektörde ciddi adam yok. Ben ciddi, ince espirili, küfürsüz kanalları ve yayınları izliyorum. Bende açsam bende böyle yaparım. Oyun oynayıp muhabbet, ortam kurmaya çalış salak salak muhabbete girip abone kascam havasına girme onlar gelip geçici şeyler. Eğer kaliteli 5 bin izleyicin olsun para seni bulacak. Tanıdığım bir arkadaşım böyle yapıyor adam şuan razer, logitech, msi, victor, alienware, monster gibi firmalarla reklam anlaşmaları yaptı.Abone sayısı 25 bindi sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hakan Temel adlı üyeden alıntı
İlk olarak çekilmemiş videolar çek yani oyun serileriyle başlama.
Ne bileyim yani işte oyunlarda serbest takıl , ilginç bölümleri felan çek.
Bunları komik şekilde efektlerle felan editle.
Kanalın büyüdüğü zaman eğer istersen seriyede başlayabilirsin.
En önemlisi 1-2 ayda tutmasını bekleme ve para için yapıyorsan hiç başlama.
En azından izleyen ve yorum yapan filan olsa devam ederim de izlenmeyecek diye korkuyorum birazda..
OİS adlı üyeden alıntı
Dostum artık para Youtube'da değil çünkü oyun firmaları oyunları hakkında video çektirmiyor. Çektirse bile reklam yayımlayamıyorlar. He yinede kanaıl olsun diyorsan genel bir isim bul öyle aç sonra oyun siteleri için oyun çek. Site ile anlaş ücret koparabilirsen daha iyi olur ama onlar sana abone çekmende yardımcı olur. A oyun sitesi için video çek. Sonra başkaları için filan derken abone sayın yükselecek.
Eğer ben hemen para kazanmak istiyorum diyorsan. Sana Twitch öneriyorum. Burdan bağış toplarak yok yalandan çekiliş yapcam yok şunu yapcam dersen çok izleyici ve bağış toplarsın. Hemde oyunları oynarken online konuşcak izleyicilerin olur.
Artık sektörde ciddi adam yok. Ben ciddi, ince espirili, küfürsüz kanalları ve yayınları izliyorum. Bende açsam bende böyle yaparım. Oyun oynayıp muhabbet, ortam kurmaya çalış salak salak muhabbete girip abone kascam havasına girme onlar gelip geçici şeyler. Eğer kaliteli 5 bin izleyicin olsun para seni bulacak. Tanıdığım bir arkadaşım böyle yapıyor adam şuan razer, logitech, msi, victor, alienware, monster gibi firmalarla reklam anlaşmaları yaptı.Abone sayısı 25 bindi sanırım.
Aynen twitch i çok duydum izledim bir kaç kere değişik tipler var. Twitch i düşündüm çok üye olucaktım ama bağış yapılıyor mu kolay kolay. Çok reklam yapmak lazım sanırım.