Merhaba arkadaşlarım bir fikrim var. Aslında belkide birçoğunuzun düşündüğü ama çok uzun zaman gerektiren bir fikir ile karşınızdayım. Öncelikle herkesin uzman olduğu konular vardır. Bu da insanları farklı konularda yazmaya iten bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Neyse fazla uzatmadan sadede gelelim.

Şimdi öncelikle benim bir blog sitem var sosyofikir.com
Bu siteme bağlı yan sitecikler oluşturup birbirlerine backlink, tanıtım yazısı eklesek mesela konusunda özgün bir psikoloji blogu, ya da bir tema sitesi gibi farklı konulardaki blogları yazsak reklamlarını da sayfalara koysak. Ve buralardan birlikte para kazansak. Ben size normal bir iş teklifi sunmuyorum, ortaklık teklif ediyorum.Bu konuda şöyle bir fikir düşündüm. Ana bloglar ve alt bloglar birbirlerine backlink tanıtım yazısı vb. sağlayacaklar ve her blog kendi alanında özgün bir şekilde yazıldığından kısa sürede pr alıp büyüyecek. Bir portal sitesi kurup bu bloglarda paylaşılanları da yönlendirebilirsek işte oz zaman gerçekten iyi bir iş çıkacaktır. Ne diyorsunuz ?

2.olarak bir makale yazma sitesi açıp orada bir form oluşturup, makale yazdırmak isteyen arkadaşların oraya gerekli bilgileri girmesi ve sonrasındsa makale grubunda olan arkadaşların tek bir elden istenilenleri görmesi dolayısıyla piyasada bir çok makale yazarı olmasına karşın bunları birleştiren bir siteyi ben göremedim böyle bir proje nasıl olur ?

3.Olarakta Sosyofikir.com da yazmak isteyen arkadaşlar varsa onları da bekllyorum.

Belki size çook uzun zaman alacak bir proje gibi görünebilir. Ama Walt Disney'inde dediği gibi "Her şeyin bir fareyle başladığını unutmayın!"

Not:Arkadaşlar beğenmediğiniz ya da gelişime açık gördüğünüz konuları lütfen konu altında belirtin.

Bunun dışında bir takım oluşturmaktır amacım. Yani seo bizim, yazar bizim, reklam veren bizim, reklam alan bizim. Yani internette bir takım oluşturmak hem işleri hızlı bitirmemize yarar hem de çok kaliteli işler çıkarmaya.