-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Magazaci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Öncelikle Merhaba
Kendimi ticarete atmak istiyorum ama sadece bunun kararini verdim ne alip saticaksin ? Diyorsaniz bilmiyorum. Kucukbas Besiciligimi al buyut sat seklinde cogalsin o sirada felan. Tavuk besiciligi mi eti yumurtasi felan yoksa Filan seyi al google adwors facebook instagram reklam bide sahibinden dopingi al köşeyi don mu diyorsunuz . beni aydinlatirsaniz biraz en azindan ben olsan bunu yapardim filan seyi alir busekilde satardim karli olurdu diyenler varsa simdiden tesekkur ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hepsinde vergi var hocam bende çok düşündüm fakat e ticaret yapmak gerçekten zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hemen gelir bekliyorsanız internet sektöründe bu biraz zor zaman gerektiren bir iş .
Besicilik konusuna gelecek olursak çok güzel kar marjı var ama uğraş istiyor .
Size tavsiyem Uzun süreli bir yatırımla internet mağazacılığı ama güçlü alt yapı güçlü reklam gerekli. İnsanlar siz onlara gösterene kadar ne istediklerini bilmezler. Hemen karar vermeyip her konuyu değerlendirin . Birgün aradığınız şeyi bulacaksınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
TSK PİYADE KOMANDO
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
O konuları bende çok düşündüm hocam instagram panel kuruyum satis yapiyim dedim olmadi araci oldum yine olmadi metin2 server kurdum olmadi malum kiş ayini atlattik calismaya basladim askerden gelince bakacagiz artik :D