Arkadaşlar merhaba, aklımda bir proje var php ve kodlama bilgim yetersiz olduğu için ücretli yaptırmak istediğim şeyler var bahsedeceğim şeyler için ne kadar ücret istenebilir veya ne kadara yaptırabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Basit ve sade bir arayüz olacak wordpress commuty'nin veya daha kolay düşünürsek Facebook'un durumunu güncelleme bölümünü baz alarak düşünün anasayfanın üst kısmında bu form olacak ve altında da canlı akış gibi yayınlanan içerikler sıralanacak. Çok basit kendinde yapabilirsin diyebilirsiniz belki ama pek basit olduğunu sanmıyorum.
İstediğim farklı bir durum da var. Mesela Facebook'ta o anki ruh halini yayınladığın hissediyor etiketi ile biten durumlar var. Ben bu durumlar gibi değil de uygulama isimleri ile paylaşım yapmalarını istiyorum. Şöyle ki;
BBM, WhatsApp, Kik Messenger Line Messenger gibi özel etiketleri belirlenen kategoriye göre durum paylaşacak. Mesela WhatsApp'ta sadece telefon numarası girilebilecek BBM'de de öyle Kik Messenger'da numara ve karakter girebilecek sadece ingilizce ama yani ingilizce karakterler. Bunun gibi özellikleri olacak.
Böyle bir dinamik sayfa yaptırmak istersem nasıl bir fiyatı gözden çıkarmalıyım?