lostyazilim
tr.link

pin to pin'de hala ayakta durulabilir mi?

3 Mesajlar 603 Okunma
lstbozum
tr.link

editorum editorum Oyunu Bul Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 70 / 127
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar pin to pin işine girmeyi düşünüyorum sizce pin to pin'de hala ayakta durulabilir mi? durulabilirse iyi bir host gerektiği söyleniyor, öneriniz var mıdır? Teşekkürler

wmaraci
reklam

Gulen1Adam Gulen1Adam Gülen1adam Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Elektronik Teknisyeni
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 0 / 119
  • Ticaret 20, (%100)
Host ile olmaz bu işler hocam ilk olarak. Sunucu almaniz gerekiyor.

AllyBey AllyBey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 60 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
pinterestte eskiden fazla spam yoktu getirisi iyiydi fakat artık iş abartıldı tayvan, tayland, hintliler, türkler derken günde 10 milyondan fazla spam resim yükleniyor haliyle hit eskisine göre çoook düştü. Son yapılan ban güncellemesinden sonra spam siteler gitti millet domain değiştirip bişeyler yapmaya çalıştı fakat link değiştirince resmi yeni yüklemiş gibi görünüyor haliyle hit %70 kadar düşüyor. Bu ban olayının sadece bi önden test amaçlı olduğunu düşünüyorum yakında komple çözüm getirirler yoksa pinterest bu kadar spam içerikle ayakta duramaz. Eskiden iyi parası vardı köşeye 3-5 attırıyodu ama şimdi domain, sunucu, eklenti parası anca bunları çıkartıyor. Bir sitenin tutması içinde şansa bağlı 1-2 ay içinde tutar diyebilirdim ama bu kadar spam içerikten sonra adam akıllı hit gelmesi artık 3-4 ayı bulur. Umarım yardımcı olmuştur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al