-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar pin to pin işine girmeyi düşünüyorum sizce pin to pin'de hala ayakta durulabilir mi? durulabilirse iyi bir host gerektiği söyleniyor, öneriniz var mıdır? Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Host ile olmaz bu işler hocam ilk olarak. Sunucu almaniz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pinterestte eskiden fazla spam yoktu getirisi iyiydi fakat artık iş abartıldı tayvan, tayland, hintliler, türkler derken günde 10 milyondan fazla spam resim yükleniyor haliyle hit eskisine göre çoook düştü. Son yapılan ban güncellemesinden sonra spam siteler gitti millet domain değiştirip bişeyler yapmaya çalıştı fakat link değiştirince resmi yeni yüklemiş gibi görünüyor haliyle hit %70 kadar düşüyor. Bu ban olayının sadece bi önden test amaçlı olduğunu düşünüyorum yakında komple çözüm getirirler yoksa pinterest bu kadar spam içerikle ayakta duramaz. Eskiden iyi parası vardı köşeye 3-5 attırıyodu ama şimdi domain, sunucu, eklenti parası anca bunları çıkartıyor. Bir sitenin tutması içinde şansa bağlı 1-2 ay içinde tutar diyebilirdim ama bu kadar spam içerikten sonra adam akıllı hit gelmesi artık 3-4 ayı bulur. Umarım yardımcı olmuştur.