grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Dozunda kullanmak lazım. Pintereste bir aralar vakit ayırmıştım fakat işleyişini kavramakta zorlandığım için es geçmiştim. Son zamanlarda üstüne düşülesi bir konu olmuş, bu şikayetinizi google destek forumlarına mesaj olarak göndermeniz daha sağlıklı sonuçlar doğuracaktır.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben pinterestte özgün yazdığım yazıları (1000-2000 kelime) ve yazı içindeki görselleri pinterestte otomatik paylaştırıyorum (4-5 saatte bir) günde 2-3 paylaşım yapıyor yani. (Rich pins olduğu için açıklamayıda çekiyor.) Ama yazı full özgün görsellerin üzerinde değişiklik yapıyorum ve sadece elle paylaşmıyorum. Bazen elle de paylaşıyorum. Ama bence full içeriklerdeki görselleri çekerek yüzlerce binlerce paylaşım yapmak spamdır.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şimdi hocam spam işlem yüzlerce işlemi eklentiler yardımıyla otomatik yapmaktır ama günde 5 6 resim otomatik paylaşmak spam değildir. Ben mesela pinterestte makalelerimi paylaşıyorum bir pinim patladı gitti 500 kişi paylaşmış en az ve günlük 100 hit geliyor hala pinterestten bana şimdi bu spam olamaz farklı hesaplardan adamlar paylaşıyor ben napayım yani. Bu doğal backlink dediğimiz şeydir.
Googlenin bu durumu dediğiniz gibi yanlış ama bende bunu farkettiğim için makalelerimi paylaşıyorum üstüne pinterest pinlerim indexlensin diye onlara bile bazen imleme yapıyorum çünkü kendi sitemizi çıkarmak google de çok zor artık.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Şimdi olayın Googleile ilgili olmamasından dolayı müdahale edilmiyor. Oluşturulan siteler görsel üzerine olmasına karşın Google'dan ait beklenmiyor. Ziyaretçiler tamamen Pinterest üzerinden geliyor. Siteler Manuel spam yese dahi odak Pinterest olsa dahi ziyaretçi gelmeye devam ediyor.
Gelen ziyaretçiler tamamen organik olmasından dolayı Adsense için herhangi bir olumsuz teşkil etmiyor. Bu nedenle işin sırrını çözen kaymağını yemeye devam ediyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal medya candır. Düzgün çalışan herkes sosyal medyadan uzun vadede kazançlı çıkar. Günde 1 içerik ile büyük paralar kazanabilirsiniz. Ancak, doğru adımları atmak önemli. En önemlisi de düzenli olmak. Günde bin içerik yükleyip 1 ay boş bırakıyorsan bu spamdır. Ama günde 5 içerik giriyorsan ve günlük ortalman 3-5 içerik oluyorsa uzun vadede kazanan sen olursun.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Browland arkadaşın verdiği cevaplara harfiyen katılıyorum, belliki işin ehli
bir örnek vererek ilave katkı sunmak isterim
youtubede bir kanal var adam dünyanın düz olduğu ile ilgili sayfa kurmuş
burda arkadaşın yaptığı şey insanları kandırararak para kazanmak :angel:
bu ban yeme sebebi değildir, insanları kandırabilirsiniz
sonuçta insanlar bu kanalı takip ediyormu ediyor, videoları izliyormu izliyor
youtube "sen insanları kandırıyorsun" diyerek yorum yapmaz ve taraf olmaz
ama !! siz youtubeyi kandırmaya çalışırsanız ve atv den dizi kaydedip,
atv logosunu silip teliften kaçmaya ve youtubeyi kandırmaya çalışırsanız
youtubede size pardon canım diyerek sayfanızı kapatır
işte googlede böyle çalışır bilmiyorum aradaki fark net anlaşılıyormu
sonuçta pinterest tık alıyor insanlar memnun
insanlar spammı değilmi rahatsız değil pinterestten memnunlar ..