zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu sıralar forumda fazla rastlıyorum program indirme siteleri açmak isteyenlere fazlasıyla bu tarz siteler var. İndirme sitesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bu sitelerin bir kazancı oluyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
yıllardır bu işi yapıyorum keşke yıllarımı başka sektörde harcamış olsaydım...
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yönetici / SEO / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Düzenli olarak paylaşım yaparsan reklam firmalarını kullanırsan neden kazanamayasın ki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
zya1903 adlı üyeden alıntı
Neden başka sektöre geçmedin yıllardır merak ettim? Yıllardır kazanamıyor musun? Zor bir iş mi? Biraz açıklayıcı bilgi verebilir misin?
Merhaba, yıllardır tabiki kazanıyorum hatta çok iyi kazanıyorum program indirmeden kastınız eğer gezginler, tamindir gibi telif haklarını ihlal etmeyen web sitesi ile başlayacaksınız kazancınız sizi tatmin etmez.
W4rez içerikli sitelerin kazançları güzel olur yanlız w4rez siteye reklam vermek isteyenler genelde yabancılar olduğu için sayımlarda hayal kırıklığına uğrarsınız karşınızda doğru düzgün destek alabilecek birini bulamazsınız ödeme günü geldiğinde banka hesabınıza parayı çekene kadar kazandığınız paranın 10/4 kesintilerle kaybolur gider, sitenin hiti yükseldiğinde çeşitli saldırılar alırsınız, siteye yapılan abuk subuk yorumları gördükçe siteyi güncellemek bile istemezsiniz. Daha anlatamadığım çok şey var aslında
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam her siteden kazanabilirsiniz . yeter ki çaba ve sabır olsun
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Güncel tutacaksın o an çıkan güncellemeyi diziydi yamaydı fln direk yapıştıracaksın kaliteli bir tema site ve kullanıcaları bıktirmıcak bir indirme portalı oluşturursan bak keyfine ben siteyle ilgilenmediğim halde 60 hit ilgilensem 1000 geçer ama senin elinde herşey indirme sitelerinde sıralama çok önemlidir ve başka sitelerin paylaşmadığı yada yeni çıkan şeyleri paylaşıcaksın
WepTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Çok iyi tamindire tasarımına kafa tutacak tasarımım var ama yatırım yapmassan bir işe yaramıyor bende kurmadım.Bir gün şirket kurunca o zaman açacağım.