enlarj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Arkadaşlar bir alet icat ettim bilgisayarımın ip numarasını 2 veya kendi belirlediğim saniyede hızlı bir şekilde değiştiriyor.Bu icatı nasıl kullanabilirim 2000 TL'ye mal oldu bana.
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhabalar, benzerini 50 TL'ye mal ettim. Google'ı bu tarz hit ile kandırmak zor. Farklı amaçlar için kullanılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
enlarj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
mantığı söyleyebilirmisin benimki tamamen gerçek ip türkiye ipsi proxy değil ve arkaplanda çalışan bir yazılım değil.Ve google'ı kandırabiliyor denendi.Deneme hit gönderebilirim isteyene browserıda kendim seçebiliyorum sitede kalma süresinide iç linklere tıklama sayısınıda.Ardunio ile yapıldı alet
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Reis trilyonluk şirketi 2 binlik icatla nasıl kandıracaksın? Google bunlara müsamaha gosterir evet, hatta odeme de yapar. Ama 2 sefer sonra odeme yapmaz 3. De banlar. Dene istersen.
enlarj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
kardeşim aldatma değilki aslına bakarsan gerçek ipden hit gönderiyorum.Açığı kapatması için 10 yıl filan geçmesi lazım belki daha fazla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Farklı ip den hit gönderiyorsun. Tarayıcı aynı, çerezler aynı ? Buna çözüm ürettin mi peki? (Gizli Sekme çözüm olmaz.)
Parantez içindeki cümlemi araştırarak nedenini öğrenebilirsiniz.
sefacandemir.com.tr
enlarj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
farıklı ipden gönderiyorum tarayıcı farklı çerez yok gizli bölme değil.Vb.net ile yönetiyorum aleti yazılımcıyım herşey bana kalmış istediğim herşeyi yaparım.
ASLINDA YAPMAK İSTEDİĞİM,
Bir alan adı alıcam, web panel olacak 3 adımda hit satın alabilecekler 1. adım 1 hit 0,1 kuruş gibi istediği kadar hit satın alacak 2. adım 1 yıllık takvim üstüne hangi günlerde hit gönderimi ve kaç tane hit gönderimi ve hangi siteden hit gelecek sosyal ağ, google organik hit, direk hit vb senaryoları oluşturacak kullanıcı 3.adım gönder diyecek ve kendi pcimdeki programla iletişimde olacak db deki verilere göre çalışıp hit gönderecek tutarmı bu proje başlayayımmı.
Para kazandıçka aleti ve pcleri çoğaltıcam daha iyi hizmet verebilmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam google ı kandirabilirim diyorsan önce kendin bir dene Adsense üzerinde en az 3 ay. Baktin sorun yok o zaman satışa çıkar. Kime sattığın ise sadece sende gizli kalsın. Satılır eğer sende sorun olmazsa. Ha ne kadar satılır bilemem. Ama ne olursa olsun yine de tavsiye etmiyorum. Sonuçta reklamverenin de hakkını yemiş olursun
enlarj
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
ben kul hakkı yemem ki ağzımdan google ad diye birşey geçmedi bu tarz şeyler kendinizden değil en sevdiklerinizden çıkar bilginiz olsun