-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar aklımda bir proje daha var aklıma gelen projeleri buradaki bölümde sizlerle paylaşıp beyin fırtınası yapmak fikir alışverişi yapmak istiyorum.
günümüzde arabası olan çok insan var ve bu arabalar yıkanmak durumunda bu zamana kadar araştırmalarımda hiç oto yıkamalarla ilgili bir proje görmedim aklıma şöyle birşey geldi;bmobil bir uygulama düşünelim sisteme girdiniz çevrenizdeki oto yıkamalar sergilediniz yakıno lanı seçtiniz yıkama bedeli belli birde kapınızdan alıp kapınıza teslim ücreti olucak +10tl gibi düşünebiliriz 35tl yıkama + 10tl getirme bedeli oto yıkamalarda bazen bir saatin üzerinde bekleme bile olabiliyor ve oto yıkama vazgeçilmez bir sektör diye düşünoyrum bunu dijitalleşmiş hali böyle birşey olabilir.sistemde online ödeme olabilir.biraz ileri seviye konuşuyorum araca gps takılıp takip edebilir kullanıcı araç başka yere gidiyor mu farklı şekilde kullanım oluyormu gibi.kaza gibi sonuçlarada sigortalama ile çözüm getirilebilir.
olumlu olumsuz geri dönüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
GPS'i dükkanda bırakır, arabayla gezerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi fikir herkesin arabasında GPS yok ama aslında projenizi şu şekil düzenleseniz daha çok ilgi görebilir bence part time iş arayanlar çalışsa uygulamada uber tarzında uygulamaya giren müşteri en yakınında müsait öğrenci v.b bu işi yapanları bulucak yani çalışanları hem öğrenciler ek gelir yapar diye düşünüyorum ama işte öğrenci milletine nasıl güvenilip araba verilir bilmem
tercihimukrayna.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Antalya da bunu web üzerinden yapan bir işletme var. Ama bireysele yapıyorlar. Programlanmış saatlerde işletme personeli hizmet almak isteyen kişilerin araçlarını gün içerisinde alıyor, temizleyip adrese iade ediyor.
Genel uygulama olur ve gps takip ile güven adımını aşabilirsen güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Advertiser
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sermayeniz var ise..olmayacak projeler bile kazanca dönüşebilir..başarılar diliyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel fikir, zengin bir bölgede yer açarak uygulanabilir. Başta tanıdık kişilere esnafa yaparsanız güven ve referans oluşturursunuz sonrası gelir zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-