lostyazilim

Proje nedir ? Nasıl hayata geçirilir ? Nasıl para kazanılır ?

13 Mesajlar 2.945 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ONE ONE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web hizmetleri - SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 8 / 154
  • Ticaret 11, (%82)

kemboo adlı üyeden alıntı

Hocam bahsettiğiniz arkadaşı biliyorum. Bence ilk amacı o değildi ama baktı ilgi var ben buradan yürürüm dedi. Daha önceden İngiltere'den Çin'e okumaya giden bir siyahi elemanın annesine gönderdiği Çin malı bir kolyeyi annesinin arkadaşları çok beğenince ticaretine döküp ithalat firması kurduğunu okumuştum. Burada önemli olan fırsatı yakalamak diye düşünüyorum. Tabi fırsat kendi kendine sen evde otururken oluşmuyor. Arkadaşın bu kanalı açması fırsatın oluşması için bir ön gereklilikti.

2. konuda atama bekleme konusu. Bende özelde çalışan bir gıda mühendisiyim. Yanlış anlamayın ama ülkede herkesin atama beklemesi bana çok saçma geliyor. Herkes memur olursa memurların maaşını kimin vergisi ödeyecek?

Size de şu yönden hak veriyorum. Devlet ile özelin maaş, özgül ve sosyal hakları aynı olsa kimse memurluk için yıllarca beklemez. Özeldeki insana ikinci sınıf insan muamelesi görmek koyuyor. (daha çok çalışmak, daha az kazanmak, daha az tatil yapmak vs vs. )

2. Konuya gelirsek hocam bende sadece oturup beklemiyorum zaten çalışıyorum kazanıyorum ama gidip o hastane sahipleri daha zengin olsun diye kendimi heba etmeye niyetim yok.

cooper adlı üyeden alıntı

2-3 bin takipçiden beri takip ediyorum bu abimizi, videolarında genel hayattanda bahsediyor olsa da asıl hedef kitlesi otomobil severlerdi. Bu kitleyi ne zaman ticarete çevirecek diye bekliyordum ki geçirmiş bile. Kafası çalışan adamın hali de bir başka tabi. Bizim ülkedeki milyonlarca aboneye sahip youtuber'cıklarda tişört felan satmaya çalışsın. Vizyonsuzluk ve zeka farkı böyle bir şey :)

Tebrik etmekten başka birşey diyemiyorum :)

ermaneray adlı üyeden alıntı

işte sorun bu kardeşim herşey para değil tecrubeyi para ile kıyaslama.
köle dediğin arkadaşların mesleklerinde ilerlerken sen şuan 3 5 fazla kazanıyorum aman boşver çalışmayı dersen geri de kalırsın mesleğinde sonra iş görüşmesinde sorarlar tecrüben var mı bunca sene neden çalışmadın kusura bakmayın daha tecrübeli bir arkadaş ile anlaştık derler kalırsın ortada.

ben sağlıkçı değilim ama bir sağlıkçı olsaydım insan kurtarmayı paraya asla değişmezdim

Anlatamadığım nokta şu ki ulaşabilecekleri en iyi nokta yoğun bakım sorunlusu olmak oda 3 bin lira. Uykusuzluktan ölürken kimsenin hayatını kurtaramazsınız. Sadece 1 kişi daha çalıştırmamak için hem hastanın hemde senin sağlığını tehlikeye atan insanların para kazanmasını sağlayamam kusura bakmayın. Bu mantıkla ilerlemeye devam edin hocam ülkeye işçide lazım.
kemboo Mosoko

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

kemboo kemboo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek gıda mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** Ş**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 194 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
2. Konuya gelirsek hocam bende sadece oturup beklemiyorum zaten çalışıyorum kazanıyorum ama gidip o hastane sahipleri daha zengin olsun diye kendimi heba etmeye niyetim yok.

Hocam yapabiliyorsanız en güzeli kendi işiniz zaten. Ben genel olarak fikir beyan ettim. Sektörü önemli değil kendiniz çalışarak kazanabiliyorsanız başkasının himayesi altına zaten girmeyin. Sağlıcakla kalın

Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!

ONE ONE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web hizmetleri - SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 8 / 154
  • Ticaret 11, (%82)
kemboo Sağolun hocam size karşı bir karşı duruşum yok şöyle insanlara anlam veremiyorum sadece örnek vereyim isterseniz. Web site işi hobi işidir. Kategoriyi doğru şeçin sıkılmayın hobilerinizi anlatan siteler açın bla bla. Hayatımda hiç böyle bir hata yapmadım. 4 ortak sitelerimiz var 13 adet ingilizce konularla en ufak alakam olmadan satın aldık veya açtık para kazanıyoruz. Bu kafayı hiç bir zaman anlamadım zaten. Sıkılmadan yazacağınız bir kategori seçin diye diye yıllardır forumlarda insanları yalnış yönlendiriyorlar. Böyle bir dünya yok amaç para kazanmak. Az önceki arkadaşta aynı mantıktan amacın para kazanmak olduğu iş dünyasında fantezik hayallere dalıyor insanlar. Sizde sağlıcakla kalın.
kemboo polat38

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al