-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer aklınızda daha iyi bir proje varsa bu siteyi satın ve yeni projeye yatırım yaparak bomba gibi girin piyasaya. Eğer öyle bir düşünce veya acil para ihtiyacınız yoksa, siteniz şuan size yetecek kadar bir çat pat gelir getiriyorsa bu şekilde ilerleyin.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Bana sorarsanız 3 yıl sonunda "belki" kazanacağınız miktarı (ki kötü senaryoda bunun yarısı kadar kazanmış oluyorsunuz) şimdi alıp başka bir projeye büyük yatırım yaparak çok daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.
Mevcut proje söyledikleri tutar edecek kadar değerli değil bana sorarsanız, 5-10 K bile kabul edilebilecek bir seviyede.
Tabii karar sizin, ben sadece kişisel fikrimi söyledim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şöyledir, sitenizi biraz inceledim galiba pek fazla giren çıkan yok sanırım. Arama motorlarında marka adınızı aradım ve optimizasyon sıfır diyebilir. Demek istediğim site SEO kötü.
Günde tekil hitiniz kaç acaba? Merak ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Youtube mp3 indirme projesine 24.000 TL ödediler öylemi ?
Şaşırdım. Kendileri o paraya youtube yazabilirler. Bir de Güney Koreliler :) Bilemedim ki ben ...
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle site harika olmuş elinize sağlık. Hızlı, kullanışlı kullanıcı odaklı olmuş.
Diğer konuya gelirsek benim fikrim sizin imkanınız yok ise büyütmeye reklama vb. şeylere satın derim. Satmadıktan sonra hiç olma durumu da var.