-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle merhaba;
sitemin android uygulamasını yaptıracaktım ve biriyle anlastım bu siteden bir üye
adı beratcan cevahir üyelik adını bilmiyorum bana web sitem den mesaj attı konstuk.
scriptleri androide çevireceğini vs söyledi ve sitemin dosyaları ile sql ini istedi bende android bilmediğimden dosyaları attım. bu kısı bana kufur edip engelledi lisanslı tema mı çaldı ve 700 üyelik veritabanımı çaldı karakola gitmelimiyim ? ne yapmalıyım cezasını çeksin istiyorum. emek hırsızlarından bıktım. eğer moderator arkadas varsa lütfen bilgilerini bana iletsinler suç duyurusunda bulunmak istiyorum.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Öncelikle geçmiş olsun. Suç duyurusunda bulunabilirsiniz, projenin ve sitenin tescili varsa.
Ayrıca yazılım mühendisi olduğunuz halde, nasıl bu konularda hiç bilginiz olmaz şaşırtıcı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
biriside benim ftp ye girmiş ne varsa silmiş avukatım 5bin aldı çocuktan su gibi geldi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
web siteleri ile ilgileniyorum android in adından baska birşey bilmiyorum. http protokulunde sitem domain host benım adıma odemeler benım kartım la yapıldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
**************yı ilk kelimesinden tanımak lazım çalınması iyi olmus enazından bilinçlenirsiniz daha kötüsü olabilirdi dimi :)
ek olarak hocam tema domaine lisanslıdır zaten sanırım?
üyelerinde paralosı şifreli güvenlik sorunu olmaz o verileri kullanabilirmi sanmıorum
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam tema düz lisanslı codecanyondan aldım, paroları şifreli üyeleri kullanamaz ama online ve üye sayısını kalabalık gösterir. ben lisanslı temamın warezını kullanıyordum bellı bır uye saysından sonra db de kı verıler sılınıyordu lısanslayınca o sıkıntı gıttı bu temamı calan adam da mı aynısı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sanmıorum sizin warez kullandıgınız googledendi adamlar hertürlü kod koymustur lisanslıda öle bişe olmamalı
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm sürumlerını denedım farklı sitelerden de indirdim genede sılınıyordu dediğniz gibi de olailir, Regular License yazıyor bunu kullanabilir mi?