-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba ,
Bir proje tasarladım kafamda şuan tam olarak nedir ne değildir bundan bahsetmek istemiyorum ama Android bir uygulama olacak ilk etapta çünkü malum ios'un uygulama yayınlama politikaları bir hayli zor ve uğraştırıcı.
Uygulama para kazanma üzerine olacak , ama şöyle ki örnek veriyorum yapılan birşey karşılığın da ;
A-B aralığı : 0-02
B-C aralığı : 0-05
C-D aralığı : 0-08
veya A-D aralığı 0-15 gbii..
Bu tarzda bir uygulama projem var kafamda ve tutabileceği düşüncesindeyim. Çünkü artık insanlar bıktı android marketteki para kazanma uygulamalarından , yok oyun yükle şu kadar kazan. Yok video izle bu kadar kazan gibi.. Ben daha çok kullanıcı dostu ve sıkılmayacakları bir uygulama tasarladım ve araştırmalarım sonucunda gördüm ki , bu alanda en azından benim düşündüğüm uygulama markette yok. Bu yüzden eğer yapabilirsem tek olacak..
Fakat sorun şu ki , ne uygulama yapmayı biliyorum.. Ne de nereden başlayacağımı..
App invertor önerdiler ama onu da kullanmayı bilmediğimden dolayı nasıl yapacağımı bilmiyorum.. Yani kafam karışık , aslında biraz bilgim olsa çok güzel bir uygulama çıkartacağım ortaya ama gel gör ki bilgi fakiriyim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam hayırlı günler,
Bilmediğiniz bir alana yöneliyorsunuz. Fikir var ama başka hiç birşey yoksa girişmeyin bu işe . insanlarla da projenizi paylaşmayın. ileriki zamanlarda kendi projenizi başkasının store hesabından indirmek durumunda kalabilirsiniz.
İnsanların ekmeğine taş koymak amacında değilim. Fakat varsa imkanınız ve bütçeniz profesyonel hizmet alabileceğiniz firmalardan faydalanmanız.
Benim de kafamda büyüklü küçüklü bir kaç proje vardı. Dostum dediğim insanla paylaştım beraber işe koyulduk. sağolsun o "bizden" önce davrandı ve kendisi çıkardı. Ben kusursuzluktan yanaydım . o alelacele tamamlayıp canlıdayken geliştirmelerini yaptı. hal böyle olunca güvenmeyeceksin kimseye .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu konuda bende sizinle aynı fikirdeyim , profesyonel bir yardım almam gerekebilir bu konuda haklısınız. Projemi kendimden bile saklıyorum bazen. Düşünüyorum , araştırıyorum bu alanda gerçekten bir boşluk var ve insanlarımızın buna da ihtiyacı var. Yani zamana yayıp , ipin ucunu da kaçırmak istemiyorum ama , şuan da bilgi birimim buna müsait değil bunun farkındayım.
Kitap alarak temelden öğrenmeye niyetim var ama bu konuda nasıl birşey önerebilirsiniz ?