-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
harita kadastro
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğitim ile ilgili siteme puan hesaplama motoru eklemek istiyorum.
KPSS, DGS, YGS Gibi sınavların puanını hesaplamak için.
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Ne yapmalıyım?
Nasıl yapılır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
İlgili hesaplamayı yapacak bir algoritmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum, her ne kadar daha önce böyle birşeye kafa yormuş olmasamda, mantıken ilgili girdileri alacak değişkenlere ve hesaplamayı yapacak bir takım formüllere ihtiyacın olacak, halı hazırda birçok site de bu araçlar mevcut, biraz araştırma yaparsan formüllere ve ilgili algoritmaya ulaşırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
bak algoritmayı çıkar PHP kısmı kolay.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
AlfaOis adlı üyeden alıntı
Yazılım kısmı derken, zaten entegre edilecek sistemin yazılım diline ait bir bilginiz yoksa nasıl yapmalıyım diye sormak yanlış olur, algoritmaları, yapıları ve daha birçok şeyi bilmeniz gerek, dil bilginiz yok ise şöyle yapılır diye söylenecek birşey değil malesef, ancak şu şekilde olabilir, birisi siteniz PHP ise, basit olarak siteye ekleyeceğiniz bir şekilde paylaşılmış olursa onu ekler koyarsınız yada wordpress'de bir istek olmuştur birisi böyle şeyler için bir eklenti yazmıştır, normal eklenti kurar gibi kurar, girdileri ve formülü değiştirirsiniz kalanını eklenti halleder.
Ayrıntılı araştırırsanız bulacaksınızdır, kolay gelsin.
peki C# ile yapılabilir mi ?
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
AlfaOis adlı üyeden alıntı
Kullanılacak dilin bir önemi yok hocam, istediğiniz dilde yazabilirsiniz, java, c#, php, asp.net üzerinde de olabilir, hepsinde olur, önemli olan hangi ihtiyaca göre yapılacağı, web tabanlı mı yoksa masaüstü programı mı olacağı.
Algoritması ve matematiği iyi birisi zaten her dile uyarlar, döngüler yapılar çoğunda benzerdir, tek değişen kısım orası olacaktır, formül ve algoritma aynı kalacaktır.
ben basit matematiksel işlemler yapacağım , bunu c# da masaüstü uygulaması olarak kolayca yapabilirim, bunu siteme gömmek istiyorum
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
mantık şu bir form oluşturacaksın bu formdaki girilen verileri, PHP ile hesaplatıp ekrana yazdırılacak boş zamanım olsa sizin için kodlardım.