lostyazilim
tr.link

Rafa Kalkmış Projeler Konusunda Hadi Beyin Fırtınası Yapalım

28 Mesajlar 3.561 Okunma
acebozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

MesuT adlı üyeden alıntı

Beyler buna Yakılır :(

Yakılır hocam yakilir ne hayallerimiz sönüyor bu şekilde ama bende dertlendim geleli ikinci projeye gercekelstirebilecegi bir uygulama basit ama işlevi büyük bu yüzden iyi yerlere gelebilirdi.

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
elektronikssl
webimgo

iosayin iosayin Webn Digital Agency Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Solutions
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 37 / 86
  • Ticaret 12, (%100)

yldrmzffr adlı üyeden alıntı

Benim bir proje hayalim vardı web üzerinden olmasada yine internet ile ilgili.
Kodları falan yazdım tüm proje herşeyini hazırladım sadece para işi kaldı ama Burası Türkiye...
Şuan başka bir firma benim o fikrimi uygulamaya geçirmeye başlıyor.
Bulunduğum ilçedeki her şehiriçi minibüs ve otobüste bir lcd ekran olacak 10 inc boyutunda raspberry pi olacak hepsinde bu ekranlarda firma reklamları geçecek..
2 ana durakda wifi olacak oraya gelen araçların reklamları güncellenecek falan. Baya ayrıntı vardı hepsini yazıp hazırlamıştım.

----
Diğer biri proje değilde fikir tarzında aklıma geldikçe içim acıyor..

Benim telefonun dokunmatik bozuktu alarmı kapatmak için nesneyi ekranın diğer tarafına kaydırmak gerekiyordu. kaydırılan nesne dokunmatik bozuk olan yere gelince başa gidiyordu, tekrar tekrar alamı kapatmak için uğraşıyordum uğraşırken sinirden uyku falan kalmıyordu. Sonra aklıma bir proje geldi alarm olacak labirenti geçmeden susmayacak öyle konuşurken babama anlattım babam mat sorusu olsa daha iyi olur gibi yorum yaptı. Tabi o zaman 12-13 yaşındayım androidler yeni geliyor türkcell t10 falan sadece asp,html biliyorum. büyüyüp telefon uygulaması yapmayı öğrenince yapacağım kendime öyle dedim. android telefon aldım java öğrenmeye başladım internette haberlerde alarm uygulaması tanıtımı gördüm mat sorusu veriyor çözmeden susmuyor. birçok teknoloji kanalı inceleme falan yapmış içime öyle bir acı oturdu ki...

sigara paketten fırladı
Lokasyon123

kişi bu mesajı beğendi.

Siberdanismanlik Siberdanismanlik Google Adwords Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Google Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 227 / 228
  • Ticaret 48, (%100)
onu bunu boşverin konuyu okumadım ama kısa bir önerim var bilindik birşey : bir kursta üç projemden bahsetmiştim o projelerin hepsi ben yazamadan yapıldı.
birisi sağlık sektörü ile ilgili
birisi emniyet
birisi iett

onun için rafada kalmış olsa birileri okuyor görüyor çalıyor. sizin fırtınanız başkasına ilham oluyor.
Lokasyon123

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Graybilisim hocam öyle soyluyorsunuzda sizin kafanızdaki projeyi sizden iyisi yapipta sunulacak hale getireceklerini sanmıyorum şahsen iki adet aynı proje olsa daha iyi sunulan daha islevli ve daha profesyonel olan projeye web yapısına girmeyi tercih ederim önemi olan projenin musterideki vereceği hissiyat kimse kulaktan duyma bilgiler ile proje hazirlayamaz ama diyelim ki hazırladılar o projenin sizin kafanizdakine birebir benzemesi imkansızdır ya siz aklinizdaki yapıyı grafiklerine kadar anlatıp sunarsiniz bu da sizin karşıdaki arkadaşa güven yapınız ile alakalıdır.
Siberdanismanlik

kişi bu mesajı beğendi.

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
wmaraci

Siberdanismanlik Siberdanismanlik Google Adwords Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Google Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 227 / 228
  • Ticaret 48, (%100)
Lokasyon123 doğru söylüyorsun ama bire bir yapılması ilginç oldu benim için birisi olsa neysede hepsinin olması ilginç geldi,tabiki bunu konuştuğum insanlara yüklemiyorum onların yapma ihtimali yoktu bunun için bir ekip gerekti ama hepsi yapıldı. tabiki yerin kulağı verdır diyerek artık hiç bir projemi söylemiyorum şu an sadece yazılımla ilgili bir projem var oda hava savunma sistemleri ile alakalı onu yapmaya çalışıyorum belkide 10 yıl sürecek ama bir gün başaracağım. satır satır gidiyoruz.
Lokasyon123

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Graybilisim hocam başarılar hava savunma çok iyi derecede bilgi isterdir eminimki umarım başarılarının devamı gelir ama birebir kopya içerik çıkacağını sanmıyorum yani nasıl olmuş inanın hiçbir fikrim yok zaten çok büyük projer çıkarsa eğer burada kayıtları var açıkçası telif atabilirsiniz fikrimi aldı diyerekten ve konuyu gosterirseniz inanın iyi bir tazminat alabilirsiniz diye dusnuyorum
Siberdanismanlik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Guncel

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)
Şuana kadar çok düşündüğüm ve olacağına inandığım bir çok projem oldu. Ya imkansızlıktan yada zaman yetersizliğinden bir türlü başlangıç yapamadım. Ama ben şöyle bir yol izliyorum. Elim de bir not defterim var. Aklıma gelen bütün projeleri konuları soru ve sorunları buna not ediyorum. Zamanı geldikçe ve zaman yarattikca tek tek gün yüzüne çıkartmaya özen gösteriyorum. Hiçbir projemi düşünüp yabana atmam. Kenara bırakırım günü geldiğinde de bir şekilde hayata geçirmek için :)
Lokasyon123

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
AliTasc1 hocam yaptığınız mantıklı bende projem olduğunda bulabildiğim bir yerlere not alıyorum ve sizinde bildiğiniz üzere en iyi projeler tuvalette çıkıyor bununda sebebi kendi kendine kalabildigin tek yer orasıdır diye düşünüyorum birde havasından suyundan plan projeleleri orada kurup direk telefona yada kağıda not almak avantajlı çünkü nerede ne yapacağını bilmek önemli zaman ve yatırımcı kaybı tüm girisimcilerin korkulu rüyası para para para ne kadar projeler olsada olmayınca olmuyor

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Guncel

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al