xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
listelist, pradma ajans..
fazla küçük bakmışsınız bence.
EFSANE! | omerbeyoglu.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Listelistin aynısını yaptım artokur.Com herşey tasarım değil seo,reklam bütçesi,sosyal medya yani para parayı çeker.
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben 7 yıldır bu işlerdeyim gönülle site tutturan görmedim. Parası olan sitesini tutturur. Para yoksa gönül bi işe yaramıyor. Biz parasıyla bile kaliteli içeriği zor yazdırıyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, herkesin değindiği nokta gerçekten haklı noktalar. Tam olarak listelist olmayacak tabi. "Liste" olacak hatta liste bile olmayacak çok farklı düşüncelerim var benim bu konuda. Belli bir çizgisi olacak sitenin, sayfa ve twitter hesabı satın alacağız, ardından listeler hazırlatacağız belli bir arşiv yapacağız. Günde belirlediğimiz limitler kadar yayınlayacağız.
Şu an ki planlama bu şekilde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gönüllü yazar bulmak hele ki bu devirde imkansız diyebilirim.Şimdinin gönüllüsü yarın aynı sektörde site açıyor. Bu tarz siteler bir iki kişiyle olacak siteler değil. Çok güçlü bir ekip olması gerekiyor diye düşünüyorum. Maddiyat zaten olmazsa olmaz.
Benimde daha önce almış olduğum bir domain var bu tarz bir proje olabileceğini düşünüyorum ancak gerekli olan maddiyat ve ekip olmadığı için kenarda bekliyor, belkide hep bekleyecek.
Domain: kimegore.com